Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gra na dwóch komputerach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie, czy jest gdzieś temat na nulledzie opisujący, czy pozwalają grać na 2ch komputerach z jednego konta ? Np farmię sobię ip na jednym koncie na L#, a na drugim kompie mam odpalonego BoL'a i sobie gram jakiegoś normalka ? Z góry dziękuję za odpowiedź. Ciężko na konto pracowałem, żeby zdobyć repki i mam je już długo, nie chcę go stracić.

Dziękuję

Opublikowano

Nie chcesz go stracić a używasz L#/BoL'a? W najbliższym czasie stracisz to konto jeśli zdecydowałeś się używać tych programów.

Nie słyszałem o graniu na tym samym koncie w dwóch grach na raz, samo zalogowanie się na konto z jednego komputera powoduje wylogowanie na tym drugim. 

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

dwa różne konto do lola, na jednym farmienie ip, na drugim gra, czy mogę zjednego nulleda i 2ch PC, tak zrobić ?

PC AMD ATHLON 1GHZ, 256MB RAM, RIVA TNT2 = CRACKED L# FROM NULLED = LOL KONTO NR 1 = FARMIENIE IP

PC P4 2GHZ, 1GB RAM, GF5200 = CRACKED BOL FROM NUMMED = LOL KONTO NR 2 = GRANIE NORMALKÓW

w obydwóch przypadkach te same konto z nulleda, czy mogę tak robić i sobie grać ? Wiadomo, że nie można multikont mieć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...