Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nostale DE a PL

adrii2012r

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, właśnie zacząłem grę i pogrywam sobie na Nostale DE. Moglibyście mniej więcej porównać DE do PL'a i napisać mi czym mniej więcej się różnią? Póki co zauważyłem że ceny są x2 razy niższe na DE, ale chodzi mi jeszcze o inne rzeczy. Najlepiej jak najwięcej mi opisać.

I czy byłby ktoś chętny ze mną pograć na DE ? :)

Opublikowano

Rajdy na glacy są 2x częściej, o ile się nie mylę to bb jest na każdym kanale co 2h, LoD jest od 13 do 23 bez przerwy otwarty (zmieniasz tylko kanały) i takie tam. Jak chcesz więcej to pisz na pw

r9n9FM7.jpg

Opublikowano

­Zapraszam mniej więcej do mojego poradnika: http://www.mpcforum.pl/topic/1453006-czym-wyr%C3%B3%C5%BCnia-si%C4%99-niemieckie-nostale-od-polskiego/

Tak jak Kyosha napisał, BB jest otwarte na wszystkich kanałach, tak samo jest z LoD. Miła atmosfera, zero chamstwa :)

Nie przesadzaj też z tym brakiem chamstwa....gra tam coraz więcej Polaków a sam dobrze wiesz jacy są nasi rodacy. Ale prawda, atmosfera zdecydowanie lepsza

r9n9FM7.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...