Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Reboot and select proper Boot device or Insert Boot Media in selected Boot device and prees a key

kacperos14

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otoz z wczorajszej nocy na dzis wlaczylem sobie komputer i wyswietlil mi sie komunikat:"Reboot and select proper Boot device or Insert Boot Media in selected Boot device and prees a key"-przegladajac strony internetowe znalazlem takie poradniki jak reset ustawien biosu jednak to nic nie pomaga.BIOS nie widzi mi dysku ani stacji DVD!Poprawilem wszystkie kable(sata)podociskalem i nadal to samo.Dodam ze na kilka set wlaczen komputer mi zadzialal normalnie 3 razy czyli awaria dysku(chyba)odpada.Co moge zrobic aby ustalic przyczyne usterki?Czy moge jakas ja sam naprawic nie wysylajac kompa na serwis?Prosze zeby nie wypowiadaly sie tu osoby z komentarzami typu"wy*eb go przez okno"itp.Z gory dziekuje za wszelka pomoc.

Pozdrawiam                              

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...