Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rentus Heroic

Zubga

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałam się zapytać o co chodzi ze smokiem na tej instancji bo miałam chwile przerwy od aiona a po aktualizacji 4.8 na lfg wszyscy piszą o jakimś smoku w rentusie, że podobno trzeba go ogarniać jakoś czy coś nwm...właśnie dlatego wole się upewnić o co chodzi..patrzyłam na filmiki na yt i powiem szczerze że żadnej magii tam nie ma jest jakiś smok co lata ale przecież to żadna filozofia więc może o innego chodzi? :x

Opublikowano

Jest 6 działek i 6 ludzi w pt.

Każdy zatrzymuje sie przed schodami i wtedy przywódca pt przydziela każdemu działko. Pozniej na start wszyscy biegna do działek i strzelają do Smoka nadlatującego tak aby zbić mu pół hp. 

Ważne jest aby sie zatrzymać przed schodami bo po wejściu na nie smok sie repsi i nie ma czasu. Trzeba jak najszybciej wystrzelać salwe razem z innymi graczami ponieważ smok przelatuje dość szybko.

Każdy ma własne działko. Jeden markuje smoka < ten najbliżej zazwyczaj >

Gdy smoka ubijemy poniżej pół hp dostajemy klucz do skrzyni na końcu instancji więc mamy wiekszą szanse na fajny drop z instancji :)

Opublikowano

I tylko jedna ważna jeszcze rzecz, będą w Cannonie masz 2 skile. Pierwszym strzelasz drugim wysiadasz więc oczywiste że na bossa używasz tego pierwszego :P

(Tak miałem kilka os które jednak uważały że warto sprawdzić skil nr.2 więc wole wspomnieć ;) )

Opublikowano

Więc jednak o tego smoczka chodziło dziękuje bardzo za wyjaśnienie dokładnie co i jak bo na filmie jednak wszystkiego nie widać ;) temat do zamknięcia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...