Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki smartfon wybrać

Yia

Rekomendowane odpowiedzi

Rekrut
Opublikowano

Witam, za niedługo stanę przed wyborem nowego telefonu, zorientowałem się trochę jakie telefony będę miał do wyboru i chciałbym was poprosić o to żebyście mi dali jakieś plusy i minusy tych modeli, które polecacie za co itd. Oczywiście będę nagradzał wszystko plusikami:) 

Modele wiem że są z różnych półek cenowych, ale to głównie dlatego, że nie wiem do końca ile przeznaczę na ten cel i na ile miesięcy podpiszę umowę.

Modele:

M$ Lumia 535

HTC Desire 320 

LG Leon 4G LTE

LG SPIRIT 4G LTE

HTC Desire 610

myPhone Cube

Dodam, że telefon będzie wykorzystywany do sieci, słuchania muzyki, jakichś gierek, aparat na tyle dobry żebym wyraźnie widział tekst któremu zrobię zdjęcie i screenshoty też żebym mógł robić jakoś łatwo. Płynność działania najważniejsza, z baterią jakby była słaba jakoś sobie poradzę.

Opublikowano

Czemu akurat on? Przepraszam, ze tak prosze ale chce woedziec co wybieram hah

Najrozsądniejszy wybór z ww telefonów.
Opublikowano

A co sadzisz o nim ogolnie? Dobra nakladka na andka? Plynnie dziala? Duzo apek pojdzoe?

Nakładka od lg jest ok. Chodzi całkiem płynnie. Z apkami nie będzie problemu. Szkoda, że nie masz w ofercie moto g 2, ale telefon i tak powinien spełnić twoje wymogi.
Rekrut
Opublikowano

Niestety w playu mało teraz jakoś na stanie, ale jak bede juz przedluzal tk mkze sie spytam czy nie ma w jakims salonie, to moze wezme ja

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...