Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie o skradzione konto

Dizzy12345

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dzisiaj mi skradziono konto które kupiłem od koleśia i czy jest jakaś możliwość aby odzyskać to konto e-mail został zmieniony 

graphic.png

Opublikowano

Moim zdaniem szanse są znikome. Koleś po prostu Cie oszukał. Pisanie do Steam nic raczej nie da, bo chyba nie zezwalają na handel.

Hm... Jeżeli kupiłeś np, przez allegro to możesz tam wytoczyć mu proces.

313561454060320945952.gif
Opublikowano

Moim zdaniem szanse są znikome. Koleś po prostu Cie oszukał. Pisanie do Steam nic raczej nie da, bo chyba nie zezwalają na handel.

Hm... Jeżeli kupiłeś np, przez allegro to możesz tam wytoczyć mu proces.

Dokładnie jak kupowałes na allegro to proces i hugo :) 

Jeśli nie masz zadnych dowodow ( zakupy gier , doładowanie portfela steam) to nawet nie pisz bo szkoda czasu ;p 

1390758008-U305854.png graphic.png

Opublikowano

Dokładnie jak kupowałes na allegro to proces i hugo :)

Jeśli nie masz zadnych dowodow ( zakupy gier , doładowanie portfela steam) to nawet nie pisz bo szkoda czasu ;p na f

na gg pisaliśmy 

na gg pisaliśmy 

i nie kupowałem na allegro 

graphic.png

Opublikowano

nie odzyskasz, typ Cie wyjebal na kase, elo, nastepnym razem zalatw sobie jakis klucz w postaci fizycznej, bo na supporcie tak jest najlatwiej odzyskac kod - podpisujac sie pod cdkeyem z numerem ticketa

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...