Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odwołanie od VACa

fuunny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Jakiś ch*j ukradł mi konto i na cale szczescie je odzyskałem. Ale wbijam na csa i patrze a tam VAC. Czy da sie jakos odwołac od tego ze to nie ja grałem itd? Czy moge to konto juz wyj3bac? 

1390758008-U305854.png graphic.png

Opublikowano

No ale wydaje mi sie, że jakiś dowod mam bo gdy ukradli mi konto to zmienili email itd i odrazu grali na czitach bo mam nawet na profilu ludzie pisali ze nice cheats itd to jest w tym coś dziwnego czy nie? I 2 razy pisałem do supportu o odzyskanie konta. No nic napisze do nich.

1390758008-U305854.png graphic.png

Opublikowano

No ale wydaje mi sie, że jakiś dowod mam bo gdy ukradli mi konto to zmienili email itd i odrazu grali na czitach bo mam nawet na profilu ludzie pisali ze nice cheats itd to jest w tym coś dziwnego czy nie? I 2 razy pisałem do supportu o odzyskanie konta. No nic napisze do nich.

gdzie masz dowód ? tak samo ty mogłeś zmienic email i grac na odpale a komentarze w profilu mogli twoi znajomi pisać vaca nie zdejmą 

Opublikowano

Jeszcze nie słyszałem, aby ktoś w takiej sytuacji odwołał się od VAC'a. Od tak sobie nikt Ci tej blokady nie zdejmie ''bo kto inny grał, a nie ja''.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...