Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

RoN

Kyosha

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka

to mój ostatni temat na tym forum #confirmed

Po 1. macie aktualnego RoNa. będzie on działał przez następne 47 patchów (czyli do momentu, którego nie dożyje żaden z Was).

Dajecie do folderu NT i miłej gry

http://speedy.sh/FgtD2/ron.rar

scan :

https://www.virustotal.com/pl/file/3db7af2aa8275dedf1c7f843a8cc275b814cd48229fc92371e59d01d8010efc4/analysis/1445624020/

r9n9FM7.jpg

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kyosha, ja rozumiem Twoją złość na temat karera2, ale to nie moja wina, że użytkownik nie dostał bana. Tak, masz rację, za keyloggera = perm ban, ale co zrobimy bez dowodów? :v

#temat

W końcu nie będzie spamu dot. RoN'a ;) Temat przeniesiony będzie do NosTale - Hacki i Boty. :)

Opublikowano

Kyosha, ja rozumiem Twoją złość na temat karera2, ale to nie moja wina, że użytkownik nie dostał bana. Tak, masz rację, za keyloggera = perm ban, ale co zrobimy bez dowodów? :v

#temat

W końcu nie będzie spamu dot. RoN'a ;) Temat przeniesiony będzie do NosTale - Hacki i Boty. :)

nie wiem czy wiesz (nie masz jeszcze dostępu do panelu moda) i tam jest takie coś jak zgłoszenia. Jeśli ktoś zgłosił post przed usunięciem linku (a było zapewne kilka takich zgłoszeń) to moderator widzi tam post przed edycją.....jesus, żebym ja musiał uczyć jak wygląda ipb

#FB bro bo jest sprawa xD te 100k potrzebuje a Ty afczysz xD

r9n9FM7.jpg

Opublikowano

Mam pytanie- czy tym packet editorem idzie zbierać kwiatki na glacy? Sorry, jeśli moje pytanie jest głupie, ale nigdy nie bawiłem się w te pakiety :>

tak. jak każdym packet logerem

r9n9FM7.jpg

Opublikowano

@Kyosha co do tego ojebanie to moge mieć dowody bo kiedyś też prawie mnie ojebał hackiem novip (starszym ale support mi odał konto

nie potrzebuję dowodów. sprawa już została zgłoszona odpowiednim organom i autor hacka jak i endziu wkrótce dostaną to na co zasłużyli :)

co do mojego przemówienia :

ZeKYhAS.png

endziu, daj mi warna za offtop i nie usuwaj tego czegoś. w regulaminie nic o tym nie ma więc się go trzymaj (tak jak się trzymałeś przy sprawie hacka)

pozdrawiam

r9n9FM7.jpg

Opublikowano

pewnie jest tu wirus. skoro i tak juz konczysz wszystko to co Ci zalezy wstawic bota z wirem.

tak, jeste hackier bonzo ktury wysadźi ći korki w hause programem do nostejla

r9n9FM7.jpg

Opublikowano

to działa tylko w tym dziwnym oknie nostale? z ta dziwna czcionką? a nie da sie wgrac tego do normalnego polskiego nt?

okno możesz sobie powiększyć..ale czcionki nie zmienisz

jak zmienisz rozdzielczość to zmieni się również czcionka

r9n9FM7.jpg

Opublikowano

zmienilem na kazda rozdzielczosc i czionka bez zmian. Ponadto nie ma nowej aktualki, bo nie widac popularnosci itp po kilnieciu prawym. To jest ten ron :platny" teraz, z elitepvpers?

Opublikowano

zmienilem na kazda rozdzielczosc i czionka bez zmian. Ponadto nie ma nowej aktualki, bo nie widac popularnosci itp po kilnieciu prawym. To jest ten ron :platny" teraz, z elitepvpers?

nie, jest to stara wersja zaktualizowana do nowej wersji klienta. Trzeba czekać na oficial Update żeby mieć zaktualizowane eq itd

a mi się wyłącza RoN po krótkim czasie, ustawienia zostają (sh, bazar itp) ale jednak :/

uruchom jako admin

a mi się wyłącza RoN po krótkim czasie, ustawienia zostają (sh, bazar itp) ale jednak :/

Dziękuję

r9n9FM7.jpg

Opublikowano

odpalam po czym nie mogę wejść w te "nostale" i zalogować się, tylko mam ten ekran z "Ronem"

Sterowniki, DirectX najnowsze? Uruchomiłeś jako administrator, wrzuciłeś do głównego folderu z grą?

­

Opublikowano

Wszystko jest okej, jest w folderze z grą, jak uruchamiam rona, to tylkoo mam ten program gdzie moge czity ustawiać a gdy włączam ten nostale co sie odpalil, to nic sie nie dzieje ;o

#edit
znacie jakis program do aktualizowania sterownikow? Dla pewnosci sprawdzic ^.^

#edit2 

Nikt nie pomoże :/

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

mi nie działa ;O Wam się odrazu odpala to okno z nt czy nie? Czy po prostu musze osobno odpalac? Bo jezeli ma sie odpalic razem z injectem to problem taki, ze mam go tylko na pasku, wlaczyc nie moge ;(

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

mi nie działa ;O Wam się odrazu odpala to okno z nt czy nie? Czy po prostu musze osobno odpalac? Bo jezeli ma sie odpalic razem z injectem to problem taki, ze mam go tylko na pasku, wlaczyc nie moge ;(

Wrzuć pliki do folderu z zainstalowanym nostale i odpal Inject, powinno się uruchomić nostale i RoN

266598photo-thumb-535930.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...