Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ktora Linia?

VerfixD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jak w temacie chcialem sie dowiedziec ktora wedlug was linia czolgow jest najlepsza chodzi mi o

Lekkie

Srednie

Cieżkie

Oraz

Niszczyciele czolgów 

Z góry dziękuje za pomoc 

Opublikowano

Fajna linia czołgów do T110e4,

jestem aktualnie przy T30 i chyba jest to jedyna linia którą przyjemnie się expi.

Opublikowano

Fajna linia czołgów do T110e4,

jestem aktualnie przy T30 i chyba jest to jedyna linia którą przyjemnie się expi.

E4 to s**t na kółkach, bez pancerza i ze słabą mobilnością. E3 o niebo lepszy, niezależnie od osoby, która nimi gra.

Top:

LT i medy rozpatrywałbym w jednej kategorii bo i tak linia zawsze się kończy MT (a czasem nawet HT, linia do T57 przez bulldogi). 

Jeśli chodzi o MT, standardowo polecam ob. 140, który jest dla nowych graczy najlepszy. Przyjemna i łatwa linia, przez czołgi takie jak T-34 czy T-54. 

HT wybór jest spory, powiedz czego wymagasz. Bardzo dobry pancerz, działo, magazynek, mobilność?

Opublikowano

E4 to s**t na kółkach, bez pancerza i ze słabą mobilnością. E3 o niebo lepszy, niezależnie od osoby, która nimi gra.

Top:

LT i medy rozpatrywałbym w jednej kategorii bo i tak linia zawsze się kończy MT (a czasem nawet HT, linia do T57 przez bulldogi). 

Jeśli chodzi o MT, standardowo polecam ob. 140, który jest dla nowych graczy najlepszy. Przyjemna i łatwa linia, przez czołgi takie jak T-34 czy T-54. 

HT wybór jest spory, powiedz czego wymagasz. Bardzo dobry pancerz, działo, magazynek, mobilność?

na chwile obecna ide w 0b 140 

a co polecasz jeszcze innego dodatkowego 

mam cala linie kv1 wiec to odpada

tak myslalem nad kv 4 ta linia ale sam juz nie wiem 

Opublikowano

Wybór jest spory, E 50M, BC 25t, STB-1, co tylko chcesz. Aktualnie jest serwer testowy nowej wersji gry, pobierz go i potestuj wszystkie czołgi i wybierz ten co Ci odpowiada.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...