Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Auth key na Nulled.io Ogólna pomoc dla wszystkich?

MPCwaRRior

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, nulled.io dodało auth key, dzieki niemu można zalogować się do Crack Bola z każdego konta, wpadłem na pomysł żeby użytkownicy z spełnionymi wymaganiami udostępniali tutaj swój auth key, a za to możemy nagradzać ich reputacją :) Jeżeli ktoś chętny zapraszam do dodawania kluczy w tym temacie. Pozdrawiam :)

Opublikowano

Ja jak zobacze, że takie coś udostępniacie to zgłoszę do nulleda te tematy i oni na pewno dojdą kto jest kto. Jak nie macie mózgu by spełnić wymagania to nie ma L#/BoLa dla was, elo.

Opublikowano

Typowy k***a polaczek. Mózgu to nie masz ty bęcwale, niektorzy nie maja czasu farmic reputacji na jakims forum i liczyc na laske jakichs randomow. Tym bardziej ze kazdy ma bodajze tylko 2 punkty reputacji do rozdania dziennie.

Opublikowano

Typowy k***a polaczek. Mózgu to nie masz ty bęcwale, niektorzy nie maja czasu farmic reputacji na jakims forum i liczyc na laske jakichs randomow. Tym bardziej ze kazdy ma bodajze tylko 2 punkty reputacji do rozdania dziennie.

Ja tam moge 8 rozdawać :D Tak btw wszyscy którzy podawali na tym forum nicki i prosili o repy dostali już ode mnie tak z miłością reporcika na nulledzie <3

Opublikowano

­1. To nie jest miejsce na takie wymiany.

2. Za takie coś jest ban na nulledzie.

3. Wszelakie oferty wymiany za/lub/i reputację będą przenoszone do kosza.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...