Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz] Prestige-MU [ SEASON 2 ] [ EXP 20-50 ] [ NO DONATE]

PrestigeMU

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie Państwa w tej zapowiedzi serwera, który zamierzam wypuścić w świat w niedalekiej przyszłości gdy dopnę ten obecny na ostatni guzik.

Proszę w postach poniżej nie pisać, zajmij się jednym serwerem, a dopiero zajmij się drugim. Wiem co robię i Ci co grają na serwerze obecnym S4EP2, są w stanie wywnioskować, że sobie poradzę. 

W moich planach również mam pliki S6EP3 oryginalne filsy takie jak na Fatality czy MuNomercy ( także bez donate )

To jest na chwilę obecną zapowiedz, na razie pracuje nad edycją moich filsów, które dostałem od starego dobrego znajomego, 

są to pliki, które wykorzystywał kiedyś x-world w jego najlepszych czasach.

Liczę na opinię i pomoc w ustaleniu konfiguracji serwera

bIBeUYw.png

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ehTQ9pp.png

BRAK DATY AKTUALNIE.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

W9qrsZG.png

Nazwa serwera: Prestige Mu Online S2

Wersja plików: Season 2

Godziny działania serwera: 24/7 serwer dedykowany

IP: main

Port: main

Strona serwera: 

Forum serwera: 

WocWJc1.png

Exp: Do ustalenia od 20-50 ten przedział

Drop: 30 % 

HP mobów: 100 %

Reset: 350 poziom

Punkty za reset: Do ustalenia wydaje mi się, że 400 było by spoko

Bless bug: OFF

Możliwość założenia gildii : 400 poziom

MG: 220 poziom

Maksymalny poziom itemu: +13+16

Usuwanie postaci do 40 poziomu

Maks statystyk: 32000

kPc4TRD.png

Jewel of Bless = 100 %

Jewel of Soul = 70 %

Jewel of Life = 70 %

Jewel of Soul & Life + Luck = 10 % więcej szansy

Jewel of harmony = 50 % 

0dVe611.png

+10 = 80 % 

+11 = 70 %

+12 = 60 %

+13 = 50 %

Reszta według standardów MuOnline

9j6X37z.png

Blood Castle

Devils Square

Chaos Castle

Castle Siege 

Inwazja złotych dragonów

Nightmare

Kundun

GM eventy

O7pHzYF.png

TOTALNY BRAK DONATE

2xtU0K8.png

Każdy reset będzie kosztował nas jakąś sumę kamieni specjalnych, np JOGÓW

NS6PzI0.png

Serwer został przygotowany nie pod zarobek, lecz pod graczy.

Nie chcemy na nim zarobić, lecz widzieć jak świetnie się bawią ludzie dzięki nam.

Możliwość gry na serwerze jest 100 % bezpłatna.

VYit3s3.png

MEN

Opublikowano

Wyedytuj date startu.

Moze byc ciekawie jednak ja nie zawitam, zostaje na wersji 100exp ;) Ale zapraszam, oby tylko połowa graczy z obecnego serwera nie przeszła bo 2 serwery z małą iloscią online nie sa celem. Wiem że jesteś odpowiedzialny i wiesz co robisz, ale czy to nie za szybko?

Snopi

Opublikowano

Wyedytuj date startu.

Moze byc ciekawie jednak ja nie zawitam, zostaje na wersji 100exp ;) Ale zapraszam, oby tylko połowa graczy z obecnego serwera nie przeszła bo 2 serwery z małą iloscią online nie sa celem. Wiem że jesteś odpowiedzialny i wiesz co robisz, ale czy to nie za szybko?

Nie podałem daty startu :) może stanie się to za miesiąc może dwa ;)

Opublikowano

ja bym preferował coś z serii x60-80 x i 800/900 pkt za rr, za resy nie jogi tylko coś typu x1 każdego typu soczku, jogi będą przydatne potem do 380 itemków i lepiej żeby było je ciężko wydropić,

" Nerwowa reakcja na krytykę wcale nie kładzie jej kresu; przeciwnie, rodzi w oceniającym przekonanie, że ma rację w tym, co mówi. "

Richard Carlson

Opublikowano

ja bym preferował coś z serii x60-80 x i 800/900 pkt za rr, za resy nie jogi tylko coś typu x1 każdego typu soczku, jogi będą przydatne potem do 380 itemków i lepiej żeby było je ciężko wydropić,

Za dużo  ok 30 byłoby w sam raz czy ciut mniej. Pkt za rr to lipa, po prostu cofka do jakiegoś lvla i heja dalej. Jogi byłby trafione od razu byłaby waluta na serwerze ale można do nich coś dodać przy resie np jak mówisz soczki .

Opublikowano

Po resecie cofka do lvl 220 lub jakiego się przyjmie.Ogranicznik do wykonywania resetów na określony czas.Exp najlepiej 20 -30 max lecz 20 najbardziej ,bo gralem na Underground mu a tam jest 50x to w 3godziny resa się wbija ,więc najlepiej 20x.Jeżeli ma być to long term to taki lub bardzo podobny i z ogranicznikiem.Co do dropu to też ustalić ,żeby nie było łatwo tylko coś podobnie jak na x-w.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...