Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy można grać bez płacenia?

Dzienny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Ostatnio zaciekawiła mnie ta gierka, nabrałem trochę ochoty żeby w nią zagrać, jednakże dręczy mnie pewna sprawa. Czy opłaca się grać i czy da się wszystko zdobyć normalnie grając bez kupna jakichś pakietów premium, czy czegoś tego typu (o ile takie coś w ogóle istnieje)?

Pozdrawiam.

Opublikowano

Cześć. Ostatnio zaciekawiła mnie ta gierka, nabrałem trochę ochoty żeby w nią zagrać, jednakże dręczy mnie pewna sprawa. Czy opłaca się grać i czy da się wszystko zdobyć normalnie grając bez kupna jakichś pakietów premium, czy czegoś tego typu (o ile takie coś w ogóle istnieje)?

Pozdrawiam.

Bez botow lub maniaczenia 20h/7dni w tygodniu nie ma opcji na dogonienie wyjadaczy bez uzycia sł.

TuByłaSygnatura.png

Opublikowano

@Dzienny

Nie ma takiej możliwości.

Musiałbyś do szkoły nie chodzić.

Oczywiście Administracja gry zapewnia, że Smocze Łuski dużo nie wspomagają, w rzeczywistości jest to

jedna z większych gier via www p2win w Polsce.

Jeśli chcesz grać bez wydawania pieniędzy i "być na równi" polecam Ci angielską wersję: Margonem.com - 0 bananów.

baner.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...