Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Superlux hd651

zeus103

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak sądzicie, warte swojej ceny sa te sluchawki? Moj brat chcial jakies do 60 zl. Wszyscy wiemy, ze superlux to swietna firma, ale czy jest w stanie mi ktos powiedziec cos wiecej o tym modelu? Nie chcial retro dj ani shp2500.

Opublikowano

A co za roznica do telefonu czy komputera? To i to ma wejscie jack. Po prostu chce sluchawki do 60 zl. Do telefonu uzywa jakis sony. Nigdzie nie pisze, ze sa przeznaczone do telefonu, chyba, ze zle szukam.

Opublikowano

A co za roznica do telefonu czy komputera? To i to ma wejscie jack. Po prostu chce sluchawki do 60 zl. Do telefonu uzywa jakis sony. Nigdzie nie pisze, ze sa przeznaczone do telefonu, chyba, ze zle szukam.

Nie, nie rozumiesz, chodzi o ich budowe, moze uzywac owszem, ale np do telefonu, beda mniejsze (nie beda zakrywac ucha) itp do kompa lepiej studyjne

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

Z tego co widze na zdjeciach i filmach, wydaja sie, ze wchodza cale uszy. Moze masz racje. Dobra, temat do zamkniecia. Co do tego, ze studyjne itd to wiem, znam sie troche. Po prostu wydawaly mi sie muszle w miare duze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...