Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[7 Dni] RoyalvFULL

Gość Valze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moim zdaniem "spierdalaj już" to nie jest wystarczający powód do ukarania mnie za flamewar. Owszem, nie powinno się tolerować nawet takich słów, skierowanych do innych osób, ale bez przesady, zeby za to dawać 7 dni bana. Rozumialbym, gdybym wulgarnie go jakos okreslil, np. "ty zjebie", ale "spierdalaj" odnosi się tylko do tego, zeby osoba juz sobie poszla, bo mam jej dośc.

Natomaist jesli chodzi ogolnie o posty w temacie, o klotnie to powiem tak, byla to bardziej dyskusja. Wiadomo, ze z armoro sie nie lubimy, ale podyskutowac mozemy, nawet z pogardą, to chbya nie jest zle jeśli nikt nikogo nie obraża? Chociaz w sumie on mnie obrazal, odnosząc sie do mojej inteligencji. Więc jeśli ban był ogolnie za posty w temacie, za klocenie się to armoro tez go powinien dostać.

Opublikowano

Moim zdaniem "spierdalaj już" to nie jest wystarczający powód do ukarania mnie za flamewar. Owszem, nie powinno się tolerować nawet takich słów, skierowanych do innych osób, ale bez przesady, zeby za to dawać 7 dni bana. Rozumialbym, gdybym wulgarnie go jakos okreslil, np. "ty zjebie", ale "spierdalaj" odnosi się tylko do tego, zeby osoba juz sobie poszla, bo mam jej dośc.

Natomaist jesli chodzi ogolnie o posty w temacie, o klotnie to powiem tak, byla to bardziej dyskusja. Wiadomo, ze z armoro sie nie lubimy, ale podyskutowac mozemy, nawet z pogardą, to chbya nie jest zle jeśli nikt nikogo nie obraża? Chociaz w sumie on mnie obrazal, odnosząc sie do mojej inteligencji. Więc jeśli ban był ogolnie za posty w temacie, za klocenie się to armoro tez go powinien dostać.

Jak dla mnie to już dawno powinieneś mieć perma. Masz bana na 7 dni, więc uszanuj to. Ban słuszny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...