Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Silkroad - przeniesienie (inne mmo)

CusT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dział jest ciągle rozwijany, zostało dodane nawet nowe subforum działu i inne rzeczy, a aktywność jest w sam raz, dział ma nawet KidModa, który stara się o dalsze dobro i rozwijanie działu. Jestem na nie, ponieważ warto dać mu szansę na dalszy rozwój i go lepiej obserwować.

Opublikowano

Dział jest ciągle rozwijany, zostało dodane nawet nowe subforum działu i inne rzeczy, a aktywność jest w sam raz, dział ma nawet KidModa, który stara się o dalsze dobro i rozwijanie działu. Jestem na nie, ponieważ warto dać mu szansę na dalszy rozwój i go lepiej obserwować.

ja rozumiem, ale mam nadzieję, że nie próbujesz mi wmówić, że w dziale jest aktywność, skoro na pierwszych stronach są posty z 2013/14.

Opublikowano

Skoro dział ma zostać przeniesiony do "Inne MMO", gdzie jest Kid, to również on niech tam zostanie "przeniesiony", problem z głowy. 

Co do samego przeniesienia działu Silkroad jest mi obojętne. 

Opublikowano

­Kiedyś największy dział na którym się wybiło MPC teraz gra odeszła w niepamięć :( Myślę że nie ma potrzeby go przenosić, zostało wysunięte subfroum publikacji serverów prywatnych, gdzie teraz większość "starych wyjadaczy" tej gry czasami go odwiedza i jest tam jakiś minimalny ruch. Póki są co jakiś czas wypuszczane servery prywatne jestem za tym aby został tam gdzie jest :)

ItgMSFz.gif­

• 3 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Nie.

Sam pisałem opis do tego działu, a chłopaki jeszcze się wybiją z nim na dobrą drogę.­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...