Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gry od których odpoczne od lola.

szostakPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Guild Wars 2

Gówno jak większość, w chwili kiedy stała się f2p, każdy dostał ograniczenia na konto dopóki nie kupi preordera ich expansion packa. GORĄCO NIE POLECAM.

Pomogłem? Polub mój post :3

Opublikowano

To ja polecę Minecraft.

Nie masz tam nic szczególnego, przed czym mógłbyś się stresować, wiele taktyk, patentów.

Luźna gra, rozwijająca wyobraźnię.

Polecam zagrać z kumplami na własnym serwerze - odradzam serwery publiczne, gdyż jest tam zbyt wiele dzieci, które zniechęcą Cię do tej gry.

Opublikowano

A może wyjście na dwór ? Na piwo z kolegami czy bieganie na świeżym powietrzu ? Spacer z psem ? Może książki byś przeczytał? Albo jakieś ciekawe filmy obejrzeć ? Czy eksperymentować sobie w kuchni ? Masz wiele możliwości :)

No ale jak Ci się tak nie chce no to możesz sobie pograć w CS'a, WoT, Drakensang Online, Elsword (na steamie polecam), Terraria. 

Opublikowano

A może wyjście na dwór ? Na piwo z kolegami czy bieganie na świeżym powietrzu ? Spacer z psem ? Może książki byś przeczytał? Albo jakieś ciekawe filmy obejrzeć ? Czy eksperymentować sobie w kuchni ? Masz wiele możliwości :)

No ale jak Ci się tak nie chce no to możesz sobie pograć w CS'a, WoT, Drakensang Online, Elsword (na steamie polecam), Terraria. 

Codziennie wychodzę na dwór na jakieś 3 h a jak nie wychodzę to się uczę lub czytam książkę.

Opublikowano

Gry taki do wyluzowania się to Mafia/Mafia 2 Need For Speed jaką część lubisz może GTA jakieś :D . Ja myślę że można przy tych grach bardzo fajnie się wyluzować :) .

Opublikowano

NFSW.

Przecież tą gre zamkneli.

Dobrym odpoczynkiem bedzie jakies mmorpg ew. jakiś singleplayer RPG jak Skyrim czy Wiedzmin. Anyways MMORPG polece od siebie Rift, Tere i Wildstara ktory przeszedl niedawno na F2p, jesli wolisz jakies dynamiczne strzelanki to polecam Block'n'load.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Moim zdaniem powinienes juz opuscic lola, przynajmniej ja tak mialem. Tez mi sie znudzil i szukalem innych gier. Gralem w dote/sc2/Rocket League i wiele innych i wtedy uswiadomilem sobie jak fajne i lepsze sa od lola... po tej przerwie jeszcze mniej mi sie chce w niego grac i tylko od czasu do czasu sobie wchodze, a teraz czekam na Overwatcha (27 pazdziernik zamknieta beta) zeby na dobre rozstac sie z lolem

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Opublikowano

Moim zdaniem powinienes juz opuscic lola, przynajmniej ja tak mialem. Tez mi sie znudzil i szukalem innych gier. Gralem w dote/sc2/Rocket League i wiele innych i wtedy uswiadomilem sobie jak fajne i lepsze sa od lola... po tej przerwie jeszcze mniej mi sie chce w niego grac i tylko od czasu do czasu sobie wchodze, a teraz czekam na Overwatcha (27 pazdziernik zamknieta beta) zeby na dobre rozstac sie z lolem

Gracze zawsze wracają do LoL'a bo jednak Riot wie jak przyciągnąć znowu graczy. Niestety niektórzy po prostu mieli po dziurki w uszach tą grę i jej community przez co uznawali, że już nie wrócą do gry - pewnie jak ty. Też czekam na Overwatcha, ale nie oczekuje jakiejś super popularności czy next-genowca, zazwyczaj takie oryginalne i fajne produkcje szybko się psują i niszczą.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...