Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie locale, uiscript, root pod klienta pla

Elitos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć planuje wkońcu zrobić własnego czystego klienta i teraz mam do was pytanie jakie wybrać locale, uiscript i root pod klienta pla (obecnego) ? 

Opublikowano

Posiadam:

game i db 40k kompilowane z mainline_sg

binke 40k (z deva sam jeszcze nie robiłem)

Odpaliłem serwer na exalionie i teraz chcem zrobić własnego clienta. Myśle że client pla obecny będzie najlepszy tylko właśnie nwm jakie locale, uiscript i root wybrać bo inaczej nie odpale globalnego.  

Opublikowano

W source znalazłem locale ale to chyba z 2008 roku. Byłyo jeszcze nowsze ale to chyba de coś 2012 rok.

Y, ktoś też wrzucił paczki z sf locale i skryptami klienta wystarczy poszukać na necie, wszystko jest dostępne :D

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Przecież wszystko ci napisałem :D

Nie oczekuj gotowych paczek, bo nikt ci takowych nie da, sam ściągnij i zrób to co powinieneś ;)

Jak coś, większość linków w dziale dl oczywiście.

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Możesz podać więcej szczegółów staram sie na wszystkie sposoby zmieniać rooty uiscript z kodu / exaliona czy nawet clienta santerii i ciągle wywala mi błędy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...