Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki to efekt Sony Vegas'a ?

Deroez

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z Magic Bullet Looks korzystałem, ale nie za bardzo umiałem (btw. od tego ostro zacina vegas'a ;/) z tego korzystać. O New Blue FX coś słyszałem.
Czyli te takie "rozjaśnienie" i kolory, to MBL ?

258241432985440392180.png

Opublikowano

Ok, dzięki. A mógłbyś mi powiedzieć co zrobić, aby jakość filmów, które wysłałem Ci na pw była lepsza ? Ustawiam bitrate 12m przy renderowaniu a jakość jest taka sama jak np. 8.
I mam jeszcze pytanie. Czy między 60 fps, a 30 fps jest różnica jakości, czy tylko płynności ?

Opublikowano

Ok, dzięki. A mógłbyś mi powiedzieć co zrobić, aby jakość filmów, które wysłałem Ci na pw była lepsza ? Ustawiam bitrate 12m przy renderowaniu a jakość jest taka sama jak np. 8.

I mam jeszcze pytanie. Czy między 60 fps, a 30 fps jest różnica jakości, czy tylko płynności ?

To już może zależeć od tego jaką masz kartę graficzną, nagrywasz frapsem? 

I tak 60 FPS to bardziej płynność nadaje. Ale wiadomo nie w zdjęciach, najlepiej to widać na grach itp. 

­

bgfp marvelia.png

Opublikowano

GTX 560. Nagrywam Actionem - Fraps zżera za dużo fps, ale może będę nim nagrywał jak kupię sobie SSD. Zresztą nagrałem actionem i frapsem i według mnie nie było różnicy w jakości.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...