Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SP Światła i ''nowy'' LoD

marceli17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, gram od nowa, wszystko spoko, fajnie jest ale mam kilka pytań (nie grałem sporo i nie interesowałem się co dzieje się w NT)
To nowe SP światła dla maga, jak się nazywa, do czego jest i czy ktoś poleca? :D
To prawda, że było coś o jakimś LoD z mobami światła od 75lvl? Kiedyś znajomy mi coś takiego mówił ale nic nie znalazłem.
Dodali coś do IS? Dodali jakieś krzakogony/pojazdy?
Coś ogółem się zmieniło poza systemem reputacji?
---

A tutaj jeszcze nie na temat, mam dopiero 30lv, myślicie, że rajdy cuby (gościnnie u kogoś, nie robię/nie kupuje pieczątek) na tym 36-45lv to dobry zarobek? Ktoś kupuje te boxy? xD

1375198444-U163133.jpg

Opublikowano

SP8 maga nazywa się arcymag i jest jednym z najlepszych, bo takiego sp właśnie brakowała magowi. Jest to najlepsze SP do expienia na lod, to tego bardzo dobrze nadaje się do dropienia na a5.

O tym lod to były pogłoski i nic takiego nie istnieje na żadnym serwerze i raczej nie powstanie. Krzaki to wiking, kot w butach i jeszcze jakieś, ale wszystkie są słabe. Pojazdów nie dodawali nowych. Co do NB to sam możesz sobie popatrzeć co w nim jest :> Poza nowym systemem repki, to chyba prawie nic nie zmieniali, oprócz nowych rajdów eventowych tzn. maru, foxy itp.

Co do cuby, to zawsze coś kasy wleci, ale raczej lepiej jest otwierać boxy niż sprzedawać.

Opublikowano

Dzięki za odpowiedź ;p
A powiedz mi jeśli możesz, jak już się tam ustawię te sprawy, lepiej zainwestować w Vulcano, posejdona czy arcy?

1375198444-U163133.jpg

Opublikowano

Hej, gram od nowa, wszystko spoko, fajnie jest ale mam kilka pytań (nie grałem sporo i nie interesowałem się co dzieje się w NT)

To nowe SP światła dla maga, jak się nazywa, do czego jest i czy ktoś poleca? :D Arcymag, polecam. 90lvl +9 i solo LoD. :v

To prawda, że było coś o jakimś LoD z mobami światła od 75lvl? Kiedyś znajomy mi coś takiego mówił ale nic nie znalazłem. Nie. Czaszki są elementem mroku.

Dodali coś do IS? Dodali jakieś krzakogony/pojazdy? Mroczusia, Nosorożce i inne nie potrzebne.

Coś ogółem się zmieniło poza systemem reputacji? Dodali SP5, 6, 7, 8, nowy akt/questów. Sprawdź. :)

---

A tutaj jeszcze nie na temat, mam dopiero 30lv, myślicie, że rajdy cuby (gościnnie u kogoś, nie robię/nie kupuje pieczątek) na tym 36-45lv to dobry zarobek? Ktoś kupuje te boxy? xD Jeśli będzie wysoka unikalność, to oczywiście. Dużo osó kupuje. :)

­

Opublikowano

Kamyn, przestałem grać po wyjściu SP7 ;D
Co do LoD chodziło mi o to, że ma być osobna kraina z mobami światła od 75lv.
Mroczusia dodali baaaaaaaaardzo dawno temu ;-;

1375198444-U163133.jpg

Opublikowano

Kamyn, przestałem grać po wyjściu SP7 ;D

Co do LoD chodziło mi o to, że ma być osobna kraina z mobami światła od 75lv.

Mroczusia dodali baaaaaaaaardzo dawno temu ;-;

Mogłeś powiedzieć, kiedy zakończyłeś przygodę. :v

Dzięki za odpowiedź ;p

A powiedz mi jeśli możesz, jak już się tam ustawię te sprawy, lepiej zainwestować w Vulcano, posejdona czy arcy?

Posejdon to pod PvE (na sam początek), a Vulcano jak ci się podoba to pod PvP.

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...