Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie dodawać znajomych, chatować, korzystać z handlu itp

Żółty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, kupiłem kilka dni temu CSGO na Steamie, lecz nie mam dostepu do kompletnie niczego na steamie, nie moge dodawać znajomych, chatować, handlować i wiele innych. Mogę tylko grać, ale co to za przyjemność skoro nie można korzystać z wielu funkcji na steamie? Pisałem w tej sprawie do suportu, lecz w ogóle mi nie odpowiedzieli w tej sprawie, a już dawno mineło 24h. Jaka jest tego przyczyna i jak ten problem rozwiązać?

Opublikowano

Czyli jeśli kupiłem CSGO przez steam to teraz muszę czekać miesiąc żeby w ogóle kogoś dodać do znajomych na steam?

Nie dodawać można odrazu jedynie nie można kupywać/sprzedawać przez 30 dni wymieniać się chyba 2 tyg.

CS'a dostałeś podarunkiem czy kupiłeś doładowałeś psc/paypal'em ?

Opublikowano

Nie dodawać można odrazu jedynie nie można kupywać/sprzedawać przez 30 dni wymieniać się chyba 2 tyg.

CS'a dostałeś podarunkiem czy kupiłeś doładowałeś psc/paypal'em ?

Kupiłem kilka dni temu ze sklepu steam paypalem

Opublikowano

­

Przecież wydałem już pieniądze na CSGO ze sklepu Steam więc co to za różnica?

Jeśli w ciągu 30-365 dni nie kupowałeś nic na steamie to masz zablokowany rynek. Konto też musisz mieć w takim razie nowe, skoro nie możesz dodawać znajomych. Kup najtańszą grę to będziesz mógł dodawać, rynek odblokuje się po 30 dniach. Btw. Ty nie możesz, ale inni mogą Cię zapraszać do znajomych.

tenor.gif

Opublikowano

­

Jeśli w ciągu 30-365 dni nie kupowałeś nic na steamie to masz zablokowany rynek. Konto też musisz mieć w takim razie nowe, skoro nie możesz dodawać znajomych. Kup najtańszą grę to będziesz mógł dodawać, rynek odblokuje się po 30 dniach. Btw. Ty nie możesz, ale inni mogą Cię zapraszać do znajomych.

To jest moje stare konto na którego nigdy nie używałem. Po co mam znów kupywać gre skoro już csgo kupiłem ze steama? I co mi to da, skoro ktoś może mnie dodać jesli i tak nie będe mógł z nim chatować?

Opublikowano

5euro, albo czekać miesiąc na odblokowanie steama

Że co niby? Miesiąc na odblokowanie steama ? Takiego czegoś w ogóle nie ma..

Trzeba doładować 5 dolców, aby mięć odblokowane i wtedy uzyskujesz 1 lvl i od tego czasu jak wydasz te 5 dolców czekasz miesiąc i rynek ci się odblokuje.

Opublikowano

­

To jest moje stare konto na którego nigdy nie używałem. Po co mam znów kupywać gre skoro już csgo kupiłem ze steama? I co mi to da, skoro ktoś może mnie dodać jesli i tak nie będe mógł z nim chatować?

Przecież można pisać, lol.

Że co niby? Miesiąc na odblokowanie steama ? Takiego czegoś w ogóle nie ma..

Trzeba doładować 5 dolców, aby mięć odblokowane i wtedy uzyskujesz 1 lvl i od tego czasu jak wydasz te 5 dolców czekasz miesiąc i rynek ci się odblokuje.

Co Ty gadasz, na smurfie nic nie kupowałem, tylko wysłałem gifta i mam odblokowany rynek.

tenor.gif

Opublikowano

Czyli skoro kupiłem CSGO na steamie za 10.99 EURO to już powinienem mieć wszystko w porządku, a nie mam, bo nawet nie moge znajomych dodać, a kit z rynkiem nie jest mi on do szczęścia potrzebny

Opublikowano

ZASSANE ZE STEAM SUPPORTU:

CZEGO NIE MOGE
2rx9lif.png

DOZWOLONE OPCJE BY ODBLOKOWAĆ DOSTĘP:
3517tr5.png

Czyli jeśli kupiłem CSGO na steam to powinno być wszystko okej, a support jak się nie odzywał tak się dalej nie odzywa, nie wiem co mam już zrobić...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...