Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Blokada rusków

Kruzoo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest jakiś pierdo lo n sposób na blokade rusków bo to jest wkurzające, co jeden pierdo lo n mecz ruscy, 10 runda a oni nadal poniżej 5 killi to jest kur w               ** chore

graphic.png

Opublikowano

Wczoraj cały team rusków w enemy miał cheaty, przeskoczyliśmy przez mida na Dust 2 i nas wyeliminowali w 5sekund, po czym ich zreportowalismy, ale to zapewne nic nie da, nawet jak rzucałeś smoke, to w banie dostawałeś, tak samo przez bramę, kiedyś znałem fajny program do blokady rusków, jednak go zgubiłem, jak znajdę to napiszę tutaj

Opublikowano

jakies silverki czy kalaszki placza ze im dobiera ruskow :/ jaki smutek polecam sie nauczyc grac potem na mmy startowac :D tak jest program https://www.youtube.com/watch?v=qOCc0JEkkToELo ale pewnie jak to zadzialo to bedziecie placz robic ze angole was mutuja i robia 0/20 :/ 

Widzisz dzień dodania? Tak, jest to 1kwietnia, ten program nie działa, i prędzej wbijesz range niż aby ci ten program zadziałał, tak wiem coś o tym, bo próbowałem, POLECAM TEN PROGRAM, RAZ MI RUSKÓW ZABLOKOWAŁ

76561198230710648.png

Opublikowano

jakies silverki czy kalaszki placza ze im dobiera ruskow :/ jaki smutek polecam sie nauczyc grac potem na mmy startowac :D tak jest program https://www.youtube.com/watch?v=qOCc0JEkkToELo ale pewnie jak to zadzialo to bedziecie placz robic ze angole was mutuja i robia 0/20 :/ 

Może i mi nie uwierzysz, ale na LE/LEM to już jest cholernie męczące ;) I to się nie tyczy tylko "goldziaków"

Programik powinien działać pomimo swojej daty wydania.

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

Może i mi nie uwierzysz, ale na LE/LEM to już jest cholernie męczące ;) I to się nie tyczy tylko "goldziaków"

Czyli jak wyjdę z golda, to w LEMIE tego gówna ruskiego będzie jeszcze więcej?

Opublikowano

Ale kto normalny gra z randomami na LE / LEM ? 0 satysfakcji z gry 

Czyli jak wyjdę z golda, to w LEMIE tego gówna ruskiego będzie jeszcze więcej?

wszedzie masz rusków nic na to nie poradzisz we wszystkich rangach nawet w globalu masz raki jedyna rada to znaleźć stala 5 do grania 

Opublikowano

Kolego masz conajmniej golda więc się ucisz, gram z koleżanką i tyle, nie chcemy po prostu by nam 3 randomów trafiło ruskich, silvery i kałaszki, co jeszcze powiesz? ;)

graphic.png

Opublikowano

Kolego masz conajmniej golda więc się ucisz, gram z koleżanką i tyle, nie chcemy po prostu by nam 3 randomów trafiło ruskich, silvery i kałaszki, co jeszcze powiesz? ;)

Oj zle trafiles mam suprema :D to znajdz sobie 3 polakow do grania i placzu na randomy nie bedzie.

Ja gram z randomami i jakos nie mam problemu z tym bo idzie pogadac posmiac sie i dostac info no ale tak jak ty @karol123742 jak kolek grasz i 0 info to wiadomo ze lipa bedzie albo toxik badz pisanie wh on ma wh aima i itp

Super kalaszku nigdy zemna nie grales a piszesz kolek XDD 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...