Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Admin HACK pytanie !

Codename23

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy dzieki admin hackowi mozna banowac konta jestem w stanie nawet zaplacic za bana dla pewnego goscia pytanie kieruje jedynie do uzytkownikow tego hacka

M.H.M CLAN FOREVER

Codename23 ® All rights reserved

Opublikowano

Nie wiem i ja go nie chce chodzi mi tylko o bana dla typa i po sprawie

M.H.M CLAN FOREVER

Opublikowano

Wiem wiem widzialem to wlasnie tez mi sie tak wydaje ze bana w opcjach nie ma i Ci kozacy z tego forum co go niby uzywaja tylko pierdola glupoty slaby ten hack i tyle

M.H.M CLAN FOREVER

Opublikowano

hehe.

Jest Opcja Ban...

Jest Opcja Kick

Jest Opcja Kasowania Roomów...

Jest Opcja Pisania na żółto...

I wiele wiele innych.

Wiele komend zostało wyłączonych...

Opublikowano

a uzywasz tego hacka czy tylko jak wiekszosc wymyslasz i betony piszesz na[pewno nawet nie widziales tego hacka

M.H.M CLAN FOREVER

Opublikowano

Chyba logiczne, ze jak ktos zrobil takiego hacka sie nim nie podzieli, jak by go kazdy mial to by byl armagedon wr.

Opublikowano

Jestem Przyjacielem (?) Ohnoesa...

Pomagałem mu testować Admin Hacka...

Znam te opcje.

wiem ze dzialają

wiec sie juz zamknij...

Ohnoes dostał bana przez takich napow jak TY...

napowstwo na mpc sie szerzy...

Opublikowano

@Up I to głównie przez ciebie -.-

@Down masz już orgazm z podniety??? ty to może nie spamowałeś??? Lepiej spierdalaj spamować do swojego zasranego działu

5d82ab6edcfe0e8d.jpg

484.gif

548.gif

23421.gif

21870.png

23652.gif

10410.png

24676.png

Opublikowano

Teraz to żadna komenda nie działa ;/ Ostatnio po wyłączeniu i włączeniu dwóch serwerów wr, wszystkie komendy zostały wyłączone... Wiem bo sam mam tego cheata.... Działa tylko spectrator i pisanie na żółto... I nie ma opcji banowania... Jesli jest taka opcja, chodź, umówmy się na jakiś dzień, zrobie priv room, włączę frapsa, a ty mnie zbanujesz. JEsli ty mnie zbanujesz dostaniesz konto z 43 lvl retail m134 gold premium... Jeśli odmówicie, będzie to świadczyć o tym że banowanie to jest tylko wi wyłącznie wasz wymysły, i wyjdziecie na kompletnych debili, którzy chcą być"popularni".

P.S Proszę mnie nie banować za nick, jeśli jest możliwość zmiany nicku, to proszę mi zmienić na jakiś sensowny, dziękuję.

Opublikowano

@2x UP

Dokladnie popiweram wypowiedz opcja ban mhm akurat po co to pisac takie bzdury dolaczam sie tez chetnie popatrze jak "banujecie"

M.H.M CLAN FOREVER

Opublikowano

kurwa, jak kogos zbanujesz dostanie connection terminated from server, ale bedzie mogl sie dalej zalogowac -.- bo wr ssie i k2 spatchowalo serwery.. chyba niezle cie pogielo ze admini nie moga banowac? chyba po to sa.

Opublikowano

Więc tak... Codename... Żal mi Cię, Zakładasz temat a jak ci ktoś odpowiada to wrzeszczysz, że nie miał styczności z tym hackiem... "Rzal, bul i ćerpieńe"

Geilord... Moderatorzy nie mają po co nabijać postów... A tym bardziej Spamować...

@Down Bardek Cioto... To po pierwsze... Po drugie, skoro oglądałeś filmiki to powinieneś wiedzieć, czy się da banować czy nie... Czyli w sumie... Bez sensu założyłeś ten temat... -.-

Ale z Ciebie spamer... OMG...

Bum hej tralala, nie mam avatara ;]

Nie piszę, dla postów... ;] Piszę, bo lubię ;]

Skończyłem z hackami... ;]

I mi z tym dobrze : P

Opublikowano

o ja pierdole co tu sie wyprawia zakladam temat bo chce sie dowiedziec czy mozna za pomoca tego hacka banowac jestem pewien ze nie a Admini moga z tym sie zgodze !

Bartek a wrzeszcze glatego ze na zadnym filmiku ani nigdzie nie jest pokazane jak ktos banuje a kurwa wszyscy wypisuja ze tak jestem przekonany na 100% ze nawet nie mieli i nie beda mieli tego haka to po co pierdola

zreszta pytanie jest do uzytkownikow hacka jestes nim ? jak nie to po huja spamujesz kolezko ?

M.H.M CLAN FOREVER

Opublikowano

boze jaki ty jestes pojebany!!! :< wez idz spac popierdolony cieciu...

ADMIN HACK- MASZ ZMIENIONY STATUS Z 1 NA 5(ADMIN) MOZESZ ROBIC WSZYSTKO TO SAMO CO ADMIN, NIE MA POMIEDZY TYM ZADNEJ ROZNICY. JESLI ADMINI NIE MOGA UZYC KOMEND TO TY TEZ NIE MOZESZ, I ODWROTNIE, DOTARLO?

Opublikowano

nie wiem do kogo to ale polecial raport za obrazanie uzytkowników

M.H.M CLAN FOREVER

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...