Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sprzedaż itemów za złotówki

Dexude

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­

Nie zarobie więcej na kluczach, przykład vulcan. Za 150zł zejdzie spokojnie, a za klucze bym 100zł wział..

Za same skiny też nie dostaniesz 100% kwoty, wątpię, żeby ktoś kupował za 90%. Wystaw oferty na lounge, reddicie, ebayu po 85% ceny itemów.

tenor.gif

Opublikowano

szukaj kogos zaufanego w realu ja mam ziomka co  wygrywa na jackpocie i mi skiny sela po 75-85% ceny rynkowej (steam i euro liczymy 4.2) wysyla mi skiny ja mu przelewam dolce i oby dwoje sie cieszymy  bo ja nie mam bloka 7 dni na tade a on ma kase w realu :)

Opublikowano

Raz sobie z nudów oglądałem na allegro i ludzie kupują dużo drożej w złotówkach niż na steamie jest w euro. Zależy też od przedmiotu, jedne miały dziesiątki kupujących, inne zero, ale wszystko po zawyżonej cenie.
Choćby na szybko znalezione- skin m4a1 cyrex FT- steam 13 euro, allegro 60zł i 3 kupione sztuki.

Opublikowano

Raz sobie z nudów oglądałem na allegro i ludzie kupują dużo drożej w złotówkach niż na steamie jest w euro. Zależy też od przedmiotu, jedne miały dziesiątki kupujących, inne zero, ale wszystko po zawyżonej cenie.

Choćby na szybko znalezione- skin m4a1 cyrex FT- steam 13 euro, allegro 60zł i 3 kupione sztuki.

sprzedawca moze poprosic kimpla zeby kupil u niego i dal mu pozytywa itp lub ktos nie chcial blokady 7 dni na trade

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...