Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sponsoring by MC4U

Trobol

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

MC4U

Sponsoring.

Oferta:

- Udostępnienie maszyny dedykowanej która znajduje się w OVH

- Udostępnienie własnego proxy serwerowego

- Profesjonalne stworzenie autorskiej strony, smshop, rankingi itp. z podpiętym systemem płatności (profesjonalnie, bezpiecznie, wydajnie)

- Całkowitą opiekę nad twoim serwerem tylko ze strony technicznej (my stoimy za działaniem serwera, ty za jego konfiguracją typu itemy na gildie, wiadomosci etc. oraz wizerunkiem serwera administracja, reklama itp.)

- Bardzo dobry kontakt gg / teamspeak3 / skype

- Poważne podejście do sprawy

- Realne zarobki ze swojego serwera

- Profesjonalne zabezpieczenia przed botami, crasherami czy przed innymi rzeczami które mogą powodować niestabilność serwera.

- Pomoc dotycząca wszelkich błędów, bugów, problemów serwera / strony / pluginów itp.

- Satysfakcja oraz zadowolenie z naszej oferty

Oczekuję:

- Dobrego kontaktu poprzez gg / tele / teamspeak3 / skype

- Dojrzałości oraz poważnego podejścia do współpracy

- Myślenia

SPONSORUJE TYLKO GOTOWE PROJEKTY W 100%!

Kontakt:

GG: 33308816

TS3: Spamersko.pl - Arcros

Jeśli zdecydujesz się napisać do mnie, na początku przedstaw się oraz podaj informacje dotyczące twojego serwera. Na rozmowy typu "siema" "jesteś" "cześć" itp. nie będę odpowiadał.
Jesteśmy twórcami sieci serwerów MC4U, naszą pracę możecie sprawdzić wchodząc na nasz serwer (preferuje wejść na nasz serwer i wszystko sobie sprawdzić) lub odwiedzając ten temat: http://www.mpcforum....c/1394796-mc4u/
Na błahe oraz idiotyczne sprawy nie odpisuję.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Sponsoruje głównie serwery EasyHC, survival, mediumhc które mają szanse zaistnieć.

Dodatkowo jestem w mniejszym stopniu zasponsorować inne tryby które będą korzystne pod względem finansowym.

Opublikowano

Czy ja wiem

Jak byś mi przedstawił coś więcej o maszynie.

Ja w ciągu 2-3 miesięcy mogę zrobić epicki serwer easyhc na ,którym będzie grało masa ludzi(jestem pewny)

Tylko teraz robiłem rpg a teraz będę robił easyhc (tylko jak rpg wystartuje)

Opublikowano

Polecam! zainwestował we mnie, uwierzył! Zasponsorował mi lodówkę, teraz ważę 130kg więcej i zarabiam realne pieniądze! Wczoraj wygrałem konkurs na jedzenie kebabów z ostrym sosem! Jak najbardziej godny zaufania :). Co więcej na ostatni konkurs podwiózł mnie swoim lambo i po wszystkim zabrał na impreze, świetny człowiek :D.

syndra_sig_zps3151e2d8.gif

Opublikowano

Polecam, widziałem kilka serwerów które stoją na dedyku piterki - były super ;) bez lagów ani nic. Tylko proxy nawalało.

Opublikowano

Polecam, widziałem kilka serwerów które stoją na dedyku piterki - były super ;) bez lagów ani nic. Tylko proxy nawalało.

Nie proxy, a ch#jowe pluginy B)

Opublikowano

Mam plan na większy serwer ale nie mam dobrej maszyny.

Jestem zainteresowany czy dało jest możliwość kontaktu przez skype może się dogadamy?

Mój skype: pwdedi ;)

3b15e266660738b8gen.png

Opublikowano

Za to trzeba płacić, czy coś? Bo zostałem tydzień temu poinformowany że trzeba płacić 1000zł/500zł na miesiąc.. i nie wiem jak naprawde jest..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...