Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fifa 15 , czy opłaca się kupić ?

robson1416

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Mam pytanie odnośnie fify 15, ponieważ znalazłem fajną okazję , żeby kupić grę. Tylko tutaj mam pytanie czy się opłaca, bo chciałbym grać w Ultimate Team, czy będą ludzie, przeciwnicy do grania. 

Ktoś z Was ma może doświadczenia z poprzednich wersji ? ;) dziękuję za pomoc!

I 2 pytanie odnośnie składów, czy dostanę aktualizację składów do tych najnowszych które są teraz w przypadku oryginalnej fify 15?

Opublikowano

Na pewno będzie dużo mniej graczy niż, np. rok temu, bo jest już nowa FIFA i wszyscy "rzucili" się na nią, ale raczej będzie z kim grać.

Jeżeli kupisz FIFA 15 na PC będziesz mógł ściągnąć aktualne składy przygotowane przez społeczność. Na konsolach nie ma takiej możliwości.

5719814456868591400331.gif
Opublikowano

Na pewno będzie dużo mniej graczy niż, np. rok temu, bo jest już nowa FIFA i wszyscy "rzucili" się na nią, ale raczej będzie z kim grać.

Jeżeli kupisz FIFA 15 na PC będziesz mógł ściągnąć aktualne składy przygotowane przez społeczność. Na konsolach nie ma takiej możliwości.

Ok, już zakupiłem 16 ;). A teraz pytanie , żeby nie tworzyć nowego wątku, spotkał się ktoś z Was z błędem:

nieprawidłowa licencja. kod przyczyny = missing dll mfplat.dll error 0x7e ,

przy odpalaniu gry ? Pobrałem ten plik mfplat.dll wrzuciłem do katalogu z grą nie działą, directa mam najnowszego, w folderze vc zrobiłem instalację i dalej nic. Zrobiłem też naprawę gry, miał ktoś taki problem ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...