Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Enigma - czy warto!?

Sambi.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema!

Postanowiłem po kilku latach powrócić na NosTale'a. Przez tą przerwę grałem może z 6 miesięcy w DE. Teraz postanowiłem wrócić wraz z nowym systemem reputacji i mam jedno pytanie.

Opłaca się grać na Enigmie? 

mcYQlg.jpg

Opublikowano

Z tego co słyszałem, jest tam bardzo przyjemnie. Gracze nie wrzeszczą na siebie, jest tam spokojna atmosfera. Nie znajdziesz tak "nie poważnych" ludzi. :)

Opublikowano

Moim zdaniem tak, duzo liczba osob kulturalnych, pomocnych. Wieczorem jest sporo rajdow, do wyboru, do koloru. Jak zawsze na glacy panuje wojna. Przewaznie na bb chodza 50+ lvl, bo na niskim jak bylem zawsze 2 osoby, raz sie zdarzylo ze na 30lvl ktos byl. Duzo aktywnych fam:LoD, rajdy, glaca, itp. Ceny jak zawsze te same, nic sie nie zmienily.

Opublikowano

Moim zdaniem idź na Finesie. Tam jest o wiele lepsza atmosfera i mniej złodziei. Ludzi troszke przybyło co można zauważyć poprzez pierwsze winy Laureny

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...