Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Skin] Vi / Darius

Husoc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Wyszedł ostatnio nowy skin do Vi i przez właśnie niego mam dylemat. Na początku chciałem zakupić legendarny skin do Dariusa, ale mam teraz mętlik w głowie.
Jaki skin według Was jest lepszy (nie patrząc na cenę RP) Demon Vi czy może Dunkmaster Darius?

maybenow.png

Opublikowano

Zdecydowanie do Dariusa, świetnie wykonany skin. Nieporównywalny do pozostałych skinów Dariusa, wymiata :P

Do Vi mi się nie podoba ten nowy.

Opublikowano

Jak tak czytam wasze komentarze, to daliście mi trochę do myślenia. Postanowiłem, że zakupię teraz skin do Vi (póki jest jeszcze w przecenie), a za jakiś czas dokupię RP i skin do Dariusa. Myślę, że takie rozwiązanie będzie najlepsze.
Oczywiście dziękuje wszystkim za porady. 
<3

maybenow.png

Opublikowano

­Według mnie ten skin do Vi jest okropny, ale każdy ma inny gust. Wzięłabym ten do Dariusa. Świetnie wygląda, fajne animacje. Ma też bardzo ładny splash art. :)

No ale widzę, że już podjąłeś decyzje. :p

­VeIMQWU.png

Opublikowano

Ja bym zakupiła do Darka, piłki zamiast czerwonych kropelek - mega. Do Vi podoba mi się tylko powrót, jednak u Darka jest więcej efektów specjalnych, no i sam fakt, że to legendary skin... Ale skiny nie znikną, następnym razem kupisz do Vi i problem z głowy ! :D

janna_by_xlittlex-d8cqbj4.png

~ Janna, the Storm's Fury

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...