Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gwarancja słuchawek

zeus103

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, kilka minut temu zepsuły mi się słuchawki Philips SHP1900. Chodzi o to, że dźwięk jest przytłumiony, tzn. muzyka jest ściszona, a wokal bardzo słaby, cichy. Normalnie je podlaczone do laptopa mialem, nagle taki jakby trzask, i grają tak jak już pisałem. Mam paragon, gwarancja jeszcze jest wazna. Kupilem je w Mediaexpert. Moge sie mylic, ale z tego co slyszalem zostalo wprowadzone prawo czy cos takiego, ze klient moze wybrac, czy chce zwrot pieniedzy, nowe sluchawki czy te wyslac do naprawy, czy jakos w ten desen. Czy tak rzeczywiscie jest, czy reklamacja musi spelniac jakies kryteria? Jak to jest teraz w tą gwarancją? 

Opublikowano

sprawdz czy na telefonie kompie dzialaja normalnie ja na lapptopie musialem lekko jacka wpiąć bo jak za mocno wsadzilem to dzwiek byl nie wyrazny prawie go nie bylo.na rtv euro agd kupilem sluchawki po tygodniu sie zepsuly oddalem do gwarancji i powiedzieli ze moge wybrac inne sluchawki z doplata 

Opublikowano

Mam te słuchawki, te słuchawki ogólnie słabo grają, słuchawki za 20 zł douszne są lepsze od tych philipsa, kiedyś jak je kupowałem(jak jeszcze cod4 nie było) to za ok. 90 chyba.

Teraz za darmo bym ich nawet nie wziął, leżą dalej w szafie i się kurzą.

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...