Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę sponsorem projektu Metin2. Poszukuje ekipy

OpsOpsGM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Tak jak w tytule zasponosoruje projekt Metin2.

Od razu informuje iż sponsoruje tylko projekty w 100% gotowe,dlatego jeżeli chcesz abym zasponorował je od początku,nawet nie pisz    :)

Nie przedłużając Oferuje:

-Serwer TeamSpeak 3 ( Serwer nie jest mój ale będzie z serwerem współpracował )  (Gwarantuje osobę która się nim zajmie).

Techniczną opiekę techniczną nad maszyną 24/7/365

-Forum-Tutaj niestety jestem w stanie zaoferować na start jedynie MyBB z wybranym szablonem (Po krótkim okresie czasu od startu jestem w stanie bez problemu kupić Licencje na forum IPB,widząc iż serwer się rozwija w dobrą stronę)

Wszelkie pytania do mnie proszę kierować:

gg%20ikonka.gifGG:56065256

Lub na icon_mail.gif PW na MPC-Aczkolwiek tego nie preferuje z powodu iż rzadko kiedy patrze na wiadomości prywatne tutaj    :(

Wiem że jestem od niedawna na mpcforum ale myślę że nie będzie to problemem ;) 
Jeżeli chodzi o to kogo potrzebuje :
-Technika z Gotowymi plikami

-Grafika ( Który zrobi prezentacje na mpc )
-WebMastera który zrobi stronę serwera i zakoduje.

Forum już posiadam , dedyka i VPS'a nie, ale to dlatego że nie mam jeszcze pełnej ekipy to nie kupywałem jeszcze żeby czas nie leciał :)

Pozdrawiam!

Opublikowano

Szczerze? Jestem nastawiony tak trochę negatywnie, ponieważ chcesz pieniądze za kompletnego "gotowca", czyli chodzi Ci pewnie o % z IS serwerowego. Ja rozumiem oczywiście, że bez pieniędzy nie da się żyć, jednak podanie jest napisane bardzo niedokładnie i zaufanie osoby B spada.. Popraw je trochę. Ponadto nie podoba mi się surowość, której przykład podałem wyżej, gotowiec. To samo z forum. Nie lepiej wystartować od razu z IPBoard i mieć spokój? Jako sponsor powinieneś wiedzieć o tym, że składasz się na prawie wszystko w jednoczesnym tempie: maszyna, strona, grafik, strona serwerowa. To duży wydatek. To nie jest tak "hop-siup", pamiętaj.

Na razie nie polecam, ponieważ jest tutaj zbyt dużo narzucania wymagań.

wqdz690429546a.GIF Piszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

Niestety ale jestem uczulony na to gdy ktos po "cha.ie" kopiuje moja oferte sponsoringu dodajac od siebie kilka zdań. Rozumiem oferowac mozna to samo ,ale nosz tak kopiowac to az mnie oczy bolą.....

Do oferty mocny neutral bo skoro ktos kopiuje czyjes ogloszenie,nie potrafiac napisac swojego to az strach wnikac jak sie wywiaze z tej oferty jako "sponsor"...

Pozdrawiam

True

Opublikowano

Nie znam się na niczym dlatego chce zostać sponsorem. Jeżeli chodzi o tego gotowca to chce tylko gotowce dlatego że nie mam zamiaru sponsorować czyjegoś projektu i potem on z tym zwieje. True, nie umiem pisać tak ładnie jak niektórzy nigdy nie byłem GM'em, adminem i tak dalej, ale wiem że mam pieniądze i że brakuje też osób od tego żeby kupić to wszystko i nie trzeba się na niczym znać. 

Opublikowano

Nie znam się na niczym dlatego chce zostać sponsorem. Jeżeli chodzi o tego gotowca to chce tylko gotowce dlatego że nie mam zamiaru sponsorować czyjegoś projektu i potem on z tym zwieje. True, nie umiem pisać tak ładnie jak niektórzy nigdy nie byłem GM'em, adminem i tak dalej, ale wiem że mam pieniądze i że brakuje też osób od tego żeby kupić to wszystko i nie trzeba się na niczym znać. 

Musisz się znać na czymś, ceny itp. 

Bo skończy się to tak że będziesz płacić za coś o czym nic nie wiesz. 

Co do oferty, myślę że mogę polecić. Ale musisz trochę popracować nad swoją wiedzą. 

Opublikowano

Szczerze? Jestem nastawiony tak trochę negatywnie, ponieważ chcesz pieniądze za kompletnego "gotowca", czyli chodzi Ci pewnie o % z IS serwerowego. Ja rozumiem oczywiście, że bez pieniędzy nie da się żyć, jednak podanie jest napisane bardzo niedokładnie i zaufanie osoby B spada.. Popraw je trochę. Ponadto nie podoba mi się surowość, której przykład podałem wyżej, gotowiec. To samo z forum. Nie lepiej wystartować od razu z IPBoard i mieć spokój? Jako sponsor powinieneś wiedzieć o tym, że składasz się na prawie wszystko w jednoczesnym tempie: maszyna, strona, grafik, strona serwerowa. To duży wydatek. To nie jest tak "hop-siup", pamiętaj.

Na razie nie polecam, ponieważ jest tutaj zbyt dużo narzucania wymagań.

To co zaznaczyłem na żółto jest bzdurą. Po co od razu forum na IPB? Forum serwera metin ma służyć do zapowiadania eventów, informacji, handlu oraz pewnego stopniu komunikacji. Nie wierzę, że takich kryteriów nie spełnia przykładowo forum mybb, który jest darmowy i według mnie ma bardzo dobrą funkcjonalność. Jedynie można pomyśleć o kupnie dobrego stylu do mybb i będzie to spełniało swoją powinność.

Polecam projekt, może wyjść coś ciekawego :)

Opublikowano

To co zaznaczyłem na żółto jest bzdurą. Po co od razu forum na IPB? Forum serwera metin ma służyć do zapowiadania eventów, informacji, handlu oraz pewnego stopniu komunikacji. Nie wierzę, że takich kryteriów nie spełnia przykładowo forum mybb, który jest darmowy i według mnie ma bardzo dobrą funkcjonalność. Jedynie można pomyśleć o kupnie dobrego stylu do mybb i będzie to spełniało swoją powinność.

Polecam projekt, może wyjść coś ciekawego :)

Może i faktycznie trochę tu przesady z IPBoard, ale najładniej skórki wyglądają, a co za tym idzie - gracza "zachęca" owa grafika do gry.

Jeżeli się na niczym nie znasz, to ci, którym sponsorujesz serwer - mogą spowodować długi, niestety, taka jest gorzka prawda. By zabrać się za sponsorowanie czegoś, trzeba znać tego chociaż podstawy.

wqdz690429546a.GIF Piszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

Podstawy troche znam i nie jestem aż tak zielony, ogólnie w metina gram 7 lat , a co do MyBB to widziałem forum nie wiem czy mogę podać nazwe i było tak piękne i było na MyBB a drugie forum było na IPB i w ogóle mi się nie podobało. Napiszcie mi czy mogę podać nazwe forum to wam podam i zobaczycie sami, według mnie na MyBB czasami można lepiej zrobić niż na IPB. Aktualnie potrzebuje jeszcze Technika,WebMastera,Grafika . Wiem że troche to może odstraszać ze szukam technika z 100 % gotowymi plikami ale nie chce kogos sponsorować od samego 0 żeby potem spiepszył z plikami czy coś w tym stylu i zeby to nie trwało zbyt długo. 
Taka ciekawostka dla was z mojej gry w metin2 , gram w metina od 7 lat i nigdy ani razu się nie zarejestrowałem na forum moi koledzy tak samo, nigdy ani razu nie weszli na forum grali , osiągali max lvl'e i nigdy nawet na forum nie zajrzeli. Aktualnie już w metina nie grają tylko w CS GO.

Zapomniałem jeszcze was się czegoś zapytać, jest taka możliwość żeby zrobić tak żeby GM mógł sobie dawać itemy ale żeby ich nie mógł dawać innym graczą? Ani wywalać ani handlować i tak dalej? Żeby były tylko na jego koncie? Żeby GM'owie nie sprzedawali itemów,yangów i tak dalej na allegro? 

Opublikowano

Niestety ale jestem uczulony na to gdy ktos po "cha.ie" kopiuje moja oferte sponsoringu dodajac od siebie kilka zdań. Rozumiem oferowac mozna to samo ,ale nosz tak kopiowac to az mnie oczy bolą.....

Do oferty mocny neutral bo skoro ktos kopiuje czyjes ogloszenie,nie potrafiac napisac swojego to az strach wnikac jak sie wywiaze z tej oferty jako "sponsor"...

Pozdrawiam

True

hahah dokładnie, beka mocno.

nie polecam bo ogłoszenie prawie w całości kradzione xD

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Invoice , i co z tego że skopiowane? Nie całe.. Nie umiem tak ładnie napisać jak on.. A tu widać same polskie prawdziwe cebule które skreślają kogoś serwer po tym że ktoś w 1/4 skopiował czyjeś ogłoszenie.. Popatrz co lepiej napisałem a nie że skopiowane i od razu nie polecasz..

Opublikowano

Myślę, że dobra oferta sponsoringu powinna zacząć się od jej zgrabnego przedstawienia, tutaj niestety po raz kolejny ktoś kopiuje ogłoszenie od True.

Dodatkowo wyzywanie od polskich cebuli osoby, które tylko grzecznie zwracają uwagę, raczej nie jest na miejscu.

Polecam troszkę zluzować i ogarnąć autorskie ogłoszenie - naprawdę to nie jest takie trudne, wystarczy tylko włożyć odrobinę wysiłku.

Pozdrawiam.

pIOuQ29.png

Opublikowano

ZnowuJa, On nawet nie przeczytał co mam do zaoferowania tylko do razu napisał że zgłoszenie skopiowane.. Nie ma nic w jego wiadomości co do sponsoringu mojego tylko do tego że skopiowałem..

Opublikowano

­

ZnowuJa, On nawet nie przeczytał co mam do zaoferowania tylko do razu napisał że zgłoszenie skopiowane.. Nie ma nic w jego wiadomości co do sponsoringu mojego tylko do tego że skopiowałem..

Czy ty się chłopie dobrze czujesz?

Jak można skopiować ofertę i usprawiedliwiać się tym że nie umie pisać tak dobrze jak inni :O :O :O?

Na prawdę bardzo trudno złożyć kilka sensownych zdań i na dodatek błędy podkreśla ci na czerwono?

Nie najlepiej zacząłeś reklamę twojej oferty!!!

GG: 55125182 // Skype: Snorlax // Gra: Snorlax // TS: Snorlax

Jeśli szukasz osoby do pomocy na forum zapraszam do mojej oferty !

Snorlax - Oferta pomocy na forum

Opublikowano

­"Forum-Tutaj niestety jestem w stanie zaoferować na start jedynie MyBB z wybranym szablonem"

xD

Ale maszynę sponsorujesz, czy jak? Bo w temacie jest wypisany tylko TS3 (który nie jest Twój) i forum na MyBB :v

tenor.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...