Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

System kicków

Sorszja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Czy ktoś może mi wyjaśnić dokładnie jak działa system kicków na mm w cs go ? Wiem że jak kogoś się wyrzuci w 15 rundzie mecz i tak mu zalicza a jak w 14 lub wcześniej nie zapisuje się, czy to znaczy że cały  mecz i całe elo przepada ? Proszę o szczegółowe wyjaśnienie.

Dziękuję serdecznie za pomoc :)

Opublikowano

Zależy co rozumiesz przez system...

Aby kogoś wyrzucić, wszyscy gracze muszą zagłosować na tak (oprócz "nominowanego" do wyrzucenia xD)

Nie możesz spamować kicków, musisz czekać jakiś odstęp czasu

Możesz dostać bana za to że zostałeś wyrzucony zbyt wiele razy lub zbyt wiele razy rozpocząłeś głosowanie na wyrzucenie.

Ciekawostka:

Możesz rozpocząć głosowanie na wyrzucenie samego siebie:

Tutaj masz opisane jak:

https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=430518059

Jeśli chcesz żebym ci odpowiedział na pytanie, nie zapomnij zacytować mojego postu lub mnie oznaczyć  :)

Opublikowano

Zazwyczaj jak sprawdzałem historię gier to był podawany wynik końcowy, a nie w momencie w którym zostałem wyrzucony.

Co do elo to działa to mniej więcej tak:

Jeżeli wynik meczu zakończył się 16-0 a ty zostałeś wyrzucony w rundzie np. 14 to zalicza Ci elo za te 14 rund.

Przeczytałem to na jakimś forum do cs tylko nie mogę sobie teraz przypomnieć.

Ogólnie nie sugeruj się tym tak bardzo, nikt do końca nie wie jak działa system elo csa, wiemy na pewno że bierze on pod uwagę ilość zabójstw, deadów, asyst, mvp, punktów, podłożonych pak i rozbrojonych i wiele innych.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...