Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

KKayKiller

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mam problem z myszką i klawiaturą. Otóż po jakimś czasie użytkowania, wygląda jakby cały czas się skracał, myszka i klawiatura, odpinają się i przypinają, taki sekundowy lag, ale po kilku takich ścinkach, mysz i klawiatura, kompletnie się wyłączają, nie świeci laser i diody. Czasami gdy odepnę i podepnę to jest napisane że sterowniki się instalują i działają, tylko po jakimś czasie się wyłączają znowu, albo się nie instalują i wyskakuuje błąd że urządzenie nie jest rozpoznane. Czasami wyłączała się tylko myszka. Dziwne jest to że słuchawki na usb działają normalnie. Wydaje mi się że nie jest to wina płyty głównej, teraz mam Asus Maximus IV extreme-z, ale wcześniej na Asrock P67 pro3 b3, było to samo. Przez jakiś czas na nowej płycie problemu nie było, ale wrócił. Wina myszki i klawiatury też to chyba nie jest, bo podpinałem inne myszki i klawiatury i działały przez jakiś czas 3-4 dni i działo się to samo. Komputer formatowałem już z 3 razy, błędy na dysku też sprawdzałem. Nie wiem już co robić :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...