Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Natec Genesis HX66 sterowniki pod Windows 10.

koksiko1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Dosłownie godzinę temu doszły do mnie wyżej wymienione słuchawki i od razu mam z nimi problem. Problem raczej wynika z winy systemu niż samych słuchawek ale do rzeczy.

Włożyłem płytkę do napędu komputera poczekałem trochę i na wejściu wywaliło mi komunikat "Don't support this platform" i za przeproszeniem dupa. Poszperałem w necie i wynalazłem to : http://genesis-MPCforum.com/pl/faq/     Niby są. Sterowniki dla Windows 10 ale to chyba nawet nie działają <.< . Dokładniej mówiąc pobrałem to, rozpakowałem uruchomiłem za pomocą programu setup w pierwszym folderze jaki odpalimy i patrze nie wiedzieć czemu włączył mi się instalator sterownika dla HM67X też słuchawek od Natec-ka ale dobra. Instaluje dalej. Po drodze AVG wywalił mi komunikat że mam wirusa i tym wirusem są właśnie te sterowniki. No ale dobra usuń zagrożenie i lecimy dalej. Instalator mimo wszystko nie miał dalej żadnych problemów po prostu zakończył instalację i kazał zrestartować mi komputer. Zrestartowałem i no jak by sterowników nie było więc postanowiłem zainstalować je jeszcze jeden raz. Tym razem tak samo tylko bez komunikatu AVG o wirusie a sterowniki pobierane od nowa ._. , reset i dalej nic żadnego programu po prost nic.

Słuchawki działają dźwięk jest dobry mikrofon tak samo jednak dźwięk jest niesamowicie głośny a mikrofon mam obok twarzy i gdy go testowałem (Za pomocą testera z gry Team Fortress 2 ._. ) to prawie nie było mnie słychać.

PS.Dziękuje z góry za wszystkie odpowiedzi.
:D

76561198063234165.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...