Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cheaty do Case Clicker

Gość Kinga Duda

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Za pomocą roota zrobisz wszystko. Masz go?

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

Jeżeli masz roota, zerknij na:

*Lucky Patcher

*Freedom

*game killer­

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

root (z ang. , dosłownie korzeń) – tradycyjna nazwa uniksowego konta, które ma pełną kontrolę nad systemem. Z założenia konto root nie powinno być używane do pracy, do której wystarczyłoby zwykłe konto z ograniczonymi uprawnieniami[1]. Istotną sprawą jest zabezpieczenie tego konta silnym hasłem i zabezpieczenie przed nieautoryzowanym dostępem.

Root pozwala, na wykonanie każdej akcji.

­

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano
root (z ang. , dosłownie korzeń) – tradycyjna nazwa uniksowego konta, które ma pełną kontrolę nad systemem. Z założenia konto root nie powinno być używane do pracy, do której wystarczyłoby zwykłe konto z ograniczonymi uprawnieniami[1]. Istotną sprawą jest zabezpieczenie tego konta silnym hasłem i zabezpieczenie przed nieautoryzowanym dostępem.

Root pozwala, na wykonanie każdej akcji.

­

A gdzie to mg. sprawdzic? 

Opublikowano

Jeżeli nie wiesz czy masz roota - zapewne go nie masz.­

Podaj model swojego telefonu, pamiętaj, że przy zrobieniu roota tracisz gwarancje, chociaż ta czynność jest często odwracalna.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

Opublikowano

Jeżeli nie wiesz czy masz roota - zapewne go nie masz.­

Podaj model swojego telefonu, pamiętaj, że przy zrobieniu roota tracisz gwarancje, chociaż ta czynność jest często odwracalna.

LG E610, gwarancji i tak już nie mam ;)

Opublikowano

LG E610, gwarancji i tak już nie mam ;)

to jest l5 nie?

Jeśli tak to izi, sam miałem kiedyś ten telefon.

http://forum.android.com.pl/topic/63863-root-lg-swift-l5-e610/

http://likeanerd.pl/jak-uzyskac-root-w-lg-optimus-l5-e610/

­

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

Opublikowano

Wyżej koledzy podali ci kilka aplikacji. Wolniej tłumacząc, bo chyba nie zrozumiałeś. Musisz uruchomić aplikację o nazwie "Sklep Play" i tam w górnej części jest takie pole do wpisywania, klikasz w nie, pokazuje ci się klawiatura, więc wpisujesz nazwę aplikacji (która jest podana wyżej), następnie klikasz szukaj i wybierasz daną aplikację. Na koniec pozostaje ci już tylko zainstalować aplikację i przyznać jej uprawnienia roota ;) (wyskoczy odpowiedni komunikat podczas uruchamiania aplikacji). 

Powodzenia i pozdrawiam.

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Opublikowano

Wyżej koledzy podali ci kilka aplikacji. Wolniej tłumacząc, bo chyba nie zrozumiałeś. Musisz uruchomić aplikację o nazwie "Sklep Play" i tam w górnej części jest takie pole do wpisywania, klikasz w nie, pokazuje ci się klawiatura, więc wpisujesz nazwę aplikacji (która jest podana wyżej), następnie klikasz szukaj i wybierasz daną aplikację. Na koniec pozostaje ci już tylko zainstalować aplikację i przyznać jej uprawnienia roota ;) (wyskoczy odpowiedni komunikat podczas uruchamiania aplikacji). 

Powodzenia i pozdrawiam.

.... To mi pomogłeś takie coś to wiem .... Tylko co mam robić odpalam to i mi jakieś pliki wyskakują a jak odpalam gre to nic. Ja chce info co mam robić a nie jak pobrać ...

Opublikowano

Dobra mam tego roota i co teraz? Poda mi ktoś tuta co i jak?

Masz aplikację SuperSu?

Jeśli tak pobierz plik .apk np. Lucky Patcher'a i zainstaluj go.

Po tym przyznasz uprawnienia Lucky Pacherowi aplikacją SuperSu.

­

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

Opublikowano

Masz aplikację SuperSu?

Jeśli tak pobierz plik .apk np. Lucky Patcher'a i zainstaluj go.

Po tym przyznasz uprawnienia Lucky Pacherowi aplikacją SuperSu.

­

Mam superuser ale normalnie moge odpalać lucky patchera z rootem tylko potem mi jakieś pliki wyskakują do edytowania 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...