Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2.pl - kilka pytań odnośnie rozpoczęcia gry na globalu

#Vixeen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­Witam. Chcę zacząć grę na globalnym serwerze metin2.pl po raz (???). Grałem w lato, dobiłem do 42 poziomu, wszystko było okej. Grałem sam.

Teraz chcę zacząć ze znajomymi, dokładnie będzie nas 3.

Pytania :
• Na jakim serwerze warto zacząć? Nie chcemy skupywać yang!

• Na jakim serwerze opłaca się zacząć? Żeby co rusz nie było 100+ poziomów, ale też te 30-70

• Kim opłaca się zacząć grę, tak aby przyjemnie się grało i dało się zarobić?

• Jakie królestwo preferujesz pod względem ilości graczy? Im więcej - lepiej.

Sensowne wypowiedzi będę nagradzał :)

eriosgkmk.gif

Opublikowano

Samos sporo nowych graczy, po patchu gra odżyła. Do tego na starszych serwerach przedmioty są dość wysoko wycenione więc nie ma problemu z yangami na poty. Postacie to kwestia gustu, jedynie odradzam likana a królestwo wiadomo jinno. 

lownfast

Opublikowano

Również polecam Samos, a co do postaci bardziej do zarobku to body/wp. Oczywiście Jinno zawsze okupowane przez większość graczy :)

Opublikowano

Pytania :
• Na jakim serwerze warto zacząć? Nie chcemy skupywać yang!  Etolin ludzie pomocni

• Na jakim serwerze opłaca się zacząć? Żeby co rusz nie było 100+ poziomów, ale też te 30-70  dalej Etolin ^^

• Kim opłaca się zacząć grę, tak aby przyjemnie się grało i dało się zarobić? woj mental a od 30 woj body 

• Jakie królestwo preferujesz pod względem ilości graczy? Im więcej - lepiej.  Jinno

/niereg. sygna

Opublikowano

Zagraj sobie na Tortudzę, dosyć świeży serwer jeszcze na rynku nie są aż tak wysokie ceny jak na pozostałych, jeżeli chodzi o komunikacje z graczami to polecam Jinno, a jak wolisz wolne spoty itd. to chunjo. Na początku najlepiej gra się Wojem Bodym bo na największe dmg, później na większych poziomach natomiast jest to Sura WP, zależy jaki poziom chcesz osiągnąć.

AnnwID.gif

Opublikowano

Zagraj sobie na Tortudzę, dosyć świeży serwer jeszcze na rynku nie są aż tak wysokie ceny jak na pozostałych, jeżeli chodzi o komunikacje z graczami to polecam Jinno, a jak wolisz wolne spoty itd. to chunjo. Na początku najlepiej gra się Wojem Bodym bo na największe dmg, później na większych poziomach natomiast jest to Sura WP, zależy jaki poziom chcesz osiągnąć.

Przecież ceny na nowszym serwerze są zawsze wyższe. To, że cena aury na tortudze to 1kk, a na samosie 3,5kk to nie znaczy że ceny są niższe, tylko że przedmioty są mniej/więcej warte. Tyle że na tortudze o dużo wiecej sie placi za eq 5b.

lownfast

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...