Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Opinia na temat update

wyjazdwpolee

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , tu niech kazdy sie podzieli swoją opinią na temat nowej funkcjonowalnosci repy i całego update...

Moim zdaniem jeszcze bardziej pogroszyli cale NosTale... 

Repa z medali za free .. z kazdego rajdu na lądzie leci repa...

Na glacy padniesz leci na - ( rzekomo ) jak zabijesz leci duzo .

Jednym zdaniem ta repa juz jest nie potrzebne tak prawde mowiac :)

i jeszcze eq na arenie za repe :)

Co o tym sądzicie ?

Kur*a Moje Pole !

Wyjazd W Pole !

;)

Opublikowano

Jak dla mnie bardzo dobry update, w końcu repa do czegoś jest i można mieć cel inny niż dropienie piórek. Do tego zdobywanie eq w taki sposób to ciekawa alternatywa, która jest w każdym innym MMO, a zresztą to eq jest słabsze od eq 90, ale jest dobrą alternatywą. Co do medali z repą, to nie ma co płakać nad nimi, bo możesz zdobyć 1 dziennie robiąc arenki na 3 postaciach na tym samym koncie, a handlować się nimi nie da ;)

Na glacy zawsze leciała repa, a jak zwiększyli jej ilość to jeszcze lepiej, bo ostatnio tylko na caligorach dało się bić repkę. Co do repy za rajdy, to nie słyszałem o tym, no chyba że za pomocnika, ale to już było, a nawet jak teraz zawsze się dostaje to tym lepiej, bo mówiąc szczerze, to prawie nikt już nie robi rajdów innych niż cuba/ibra/90+/limity. No i oczywiście skończy się przechwalanie kupniaków i ładowar z ekspertami, że repa do niczego nie jest potrzebna ;)

Opublikowano

Update jak najbardziej ok tylko niepotrzebnie zmniejszali wymogi punktów reputacji o POŁOWĘ.

EQ od npcta genialne, i podoba mi się to, że mogę w każdej chwili pozbyć się repy.­

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...