Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nadal się da zarobić na naklejkach?

MaxBlade

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, ostatnio pojawiły się naklejki drużyn kosztują one 0,88 centów 

kiedyś widziałem na yt poradnik jak zarobić kupując masę tych naklejek a po około 2 miesiącach ich cena pójdzie w góre.

Chciałbym się zapytać czy nadal to tak działa ?

Pomogłem ? Zostaw Okrąglutkiego +'a

j9sk.jpg

Opublikowano

Chodzi Ci o zbliżającego się dreamhacka? Jak tak, to nie kupuj ich za 80 centów, tylko poczekaj do końcówki turnieju, pod koniec zawsze jest promocja na te naklejki i kosztują 20 centów. 

g0Tef.jpg

Opublikowano

Chodzi Ci o zbliżającego się dreamhacka? Jak tak, to nie kupuj ich za 80 centów, tylko poczekaj do końcówki turnieju, pod koniec zawsze jest promocja na te naklejki i kosztują 20 centów. 

tak chodzi mi o te dreamhacka, a jak będą za 20centów to będzie się opłacało je kupić ? i po czasie sprzedać drożej ?

Pomogłem ? Zostaw Okrąglutkiego +'a

j9sk.jpg

Opublikowano

­

tak chodzi mi o te dreamhacka, a jak będą za 20centów to będzie się opłacało je kupić ? i po czasie sprzedać drożej ?

Tak, tyle, że coraz więcej osób zna ten sposób = więcej osób je kupuje = dłużej trzeba czekać, żeby mieć jakiś sensowny zarobek. Szczególnie, że naklejki drużyn z tego DH są ohydne. Ja bym kupił po kilkadziesiąt kapsuł z autografami vp, envy, fnatic itd. A żeby na tym zarobić to musisz poczekać z rok.

tenor.gif

Opublikowano

Oczywiscie,jeszcze jak !

79160594027661829163.png

Opublikowano

Jednakże ceny za naklejki za DH nie są jakieś ogromne.

na twoim miejscu poczekałbym z kaską na Katowice. Ceny z tego majorka są najlepsze.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Szczerze powiedziawszy, nie wiem czemu nie podobają się wam one. Mnie np. strasznie przypadła do gustu naklejka DreamHacka, ta gwiazda i kolor - miodzio. Co do drużynowych to­ rzeczywiście najlepsze nie są, ale G2 Esports na redlina... nawet nawet :D

Co do tematu, kupuj jak będzie po 20 centów i zarobisz dużo :P

Moja oficjalna strona! :)

http://socketbyte.pl/ 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...