Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Betowanie na poważnie

Luki930

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Słuchajcie otóż mam mały problem odnośnie betowania. Korzystałem wcześniej z csgolounge, a teraz od pewnego czasu tworzę kupony na fanobecie. Fajna sprawa, ale niestety wygrane dostaję w skinach. Jest to dla mnie troszkę męczące, bo codziennie coś wygrywam i niestety nie należę do Januszy trejdu. Mało się na tym znam przez co ciężko mi zamienić te skiny na normalne pieniądze nie będąc znacząco w plecy.

Jaki polecacie serwis do betowania za normalne pieniądze o w miarę rozsądnym kursie? Nie mam paypala, ani nie korzystam z kart płatniczych. Posiadam jedynie konto w banku PKO BP, więc w Moim przypadku przydałaby się opcja przelewu bankowego bez jakiegoś przewalutowania pieniędzy, najlepiej żeby można było betować "złotówkami" i wypłacać w tej samej walucie. Szukam też serwisu, który będzie przyjazny dla Polski. Głównie żebym nie miał problemów z rozliczeniem się z tego.

Słyszałem o takiej stronce pinnacle. Nie wiem jak ona działa, ale po części widziałem dużo wpisów o niej bardzo pozytywnych i zakładam, że z pewnością ktoś tutaj z tego serwisu korzysta. Moje pytania do osób, które "bawiły" się już na tej stronce.

- Jak wygląda rozliczanie się z takiej strony. Czy urząd jest jakoś zawiadamiany o Moich przychodach, czy raczej wszystko jest na Mojej głowie i ich to nie obchodzi?

- jakie są kursy i maksymalny bet? do tej pory korzystałem z fanobeta i tam stawki mi w miarę odpowiadały. Ile mogę maksymalnie zabetować w meczu?

- czy są jakieś opłaty za prowadzenie betów i przy wypłatach?

PS: jeżeli temat jest w złym miejscu to proszę o przeniesienie w odpowiedni dział. Mimo wszystko widziałem gorsze tematy już w tej kategorii i nie były przenoszone :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...