Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ludzie jeszcze w to grają? Czemu?

Gość ToTylkoMuzyka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ludzie jeszcze w tę grę grają? Jeżeli tak to czemu? Za każdym razem gdy wejdę na LoLa widzę tryhardy, które wiecznie płaczą i obrażają wszystkich naokoło, ciągle jęczą, że skrypty, itd. 

Opublikowano

Może ludzie widzą graczy LCS, którzy koszą z tego niebagatela pieniądze i chcą przezwyciężyć swój marny los, tryhardując dalej Gold z brązu?

@edit: To nie tak, że tryharduję Platynę only Soraką. Ale mnie bawi taka gra. :v

Pomogłem? Polub mój post :3

Opublikowano

Dlatego że jest to bardzo dobra gra i mili ludzie :)...

co prawda to prawda ścierwo się trafi ale nie zmienia to faku że gra jest serio porządnie wykonana... 

no i oczywiście większość niestety nie gra dla "przyjemności z gry" a dla czegoś takiego co nazywają "dywizja"

czyli obrazek na profilu w grze komputerowej aby pochwalić się kolegom na podwórku ;x...

w końcu wiadome... nie będą się z tobą bawili jak jesteś ślver :C !...

Opublikowano

no i oczywiście większość niestety nie gra dla "przyjemności z gry" a dla czegoś takiego co nazywają "dywizja"

czyli obrazek na profilu w grze komputerowej aby pochwalić się kolegom na podwórku ;x...

Właściwie to wg. mnie granie dla dywizji nie jest czymś złym, o ile szanujesz to, że inni gracze mogą grać lepiej lub gorzej.

Gorzej z tymi wszystkimi napinaczami i tryharderami na normalach lub for fun modach (np. teraz One For All). Tryhardowanie na rankedach to jeszcze nie jest nic takiego bardzo złego, niektórzy ludzie lubią rywalizację i dążą do stania się jak najlepszym graczem

Opublikowano

Nic nie mówiłem o tym że granie dla dywizji jest złe :)...

jedynie miałem na myśli to że jeśli użytkownik posiada 1.000 / 2.000 gier na koncie w czasie jednego sezonu

potem jedyne co mu się udaje to uzyskanie tylko KILKU dywizji wyżej a podczas swojej gry zniszczył gre wielu innym osobą ;x...

wtedy jest to zły gracz... nie widzę sensu poświęcania się tej grze aż tak bardzo ;x...

Opublikowano

Albo grasz dla zabicia czasu i zabawy, albo tryhardujesz challengery/turnieje/boosty itd i masz z tego korzysci. Gra warta uwagi i grania w nią.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Ja dzięki banom zająłem się bardziej realnym życiem i LoLa odpalam raz na tydzień w weekend.  Uświadomiłem sobie jak bardzo marnowałem życie na to gówno jak jest wiele lepszych gier. Dzięki Riot. A miałem kupić sobie RP. \^_^/

Opublikowano

LoL powoli umiera śmiercią naturalną.
Riot psuje grę z patcha na patch, a sama gra przyciąga głównie młodszą widownię.
Ludzie mający doświadczenie z tą grą wolą jej unikać ze względu na toksyczność nie tylko
co community, ale samych developerów. 

Taki przykład. Zostałem ukarany permanentnym banem za utratę dostępu do konta.
Supporter uznał, że będzie to dla mnie kara za przewinienie jakim jest utrata dostępu do konta.

Jeszcze 3 lata temu jak miałem podobną sytuację, ale na innym koncie to sprawa była rozwiązana
po 2 dniach, a konto odzyskane.

Z roku na rok co raz większe z nich ścierwa.

xSzfbPQ.gif

Opublikowano

Osobiście gram dla zabawy , ale  z tego co widzę to Riot Games (tak jak kolega wyżej napisał) psuje grę.Zmiany które wprowadza Riot mają być zmianami dobrymi ale tak nie jest , każdy patch przynosi pełno błędów i "glitchów".Osobiście jeszcze grac ze względu iż gra sama w sobie mi się podoba ale jeżeli będzie tak dalej jak jest, moja przygoda z lolem się zakończy.

Opublikowano

Czemu nie? gra się dla zabicia czasu i ze znajomymi.. nie widzę w tym nic dziwnego nawet jeżeli balans byłby jeszcze słabszy albo coś.. bo zawsze można się pobawić na jakimś aramie/normalu mimo wszystkiego (tego co wymieniłeś) a nawet lagów  xD

btw, lol jest grą która bardzo potrafi wciągnąć.. sam kiedyś mówiłem że nie będę w nią nigdy grał, bo jedna mapa itp itd.. a tu takie zaskoczenie, zagrało się kilka razy i wciąg na maksa..

Tak więc u większości ludzi z tego co patrzę jest tak samo heheee 

Jeszcze odnosząc się do tego co napisałeś skryptów itp.. mało osób w niskich ligach zwraca na to uwagę, liczy się zabawa.

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Lol gra jak każda inna, grają to grają. A co mamy robić jak mamy wolny czas i deszcz pada na podwórku ?

Opublikowano

Trochę dziwne pytanie

Ludzie jeszcze w tę grę grają? Jeżeli tak to czemu?

Mają ochotę - grają. Chyba nie ma w tym nic dziwnego...

Za każdym razem gdy wejdę na LoLa widzę tryhardy, które wiecznie płaczą i obrażają wszystkich naokoło, ciągle jęczą, że skrypty, itd. 

Polecam przycisk mute :)

Jedni grają normale dla frajdy a inni rankedy, dla dywizji.

giphy.gif

Opublikowano

Mają ochotę - grają. Chyba nie ma w tym nic dziwnego...

Głównie chodziło mi o tych wszystkich toksycznych raków, u których widać, że nie czerpią przyjemności z gry.

Jedni grają normale dla frajdy a inni rankedy, dla dywizji.

Wyżej już wspomniałem, że chodzi mi o toksycznych tryharderów na normalach i for fun modach

Opublikowano

Proste jak konstrukcja DEB*LA i logiczne.

Nie chcesz grać? mam dobrą dla Ciebie radę! - Nie graj.

Ludzie grają dla zabawy a nie żeby się wkurw**ć to po 1.

To chyba na tyle, elo.

Opublikowano

­Powodów grania w lige legend może być tak dużo jak dużo jest ludzi na świecie. Moim zdaniem ludzie grają w to głównie dlatego, że ta gra uzależnia, ale każdy może mieć inne zdanie na ten temat. ;)

­VeIMQWU.png

Opublikowano

A ja gram tylko po to zeby wygrac i nie gralem innego trybu niz ranked od roku i sie wkurzam po przegranej, czyli nie powinienem w to grac?

Rankedy są po to żeby wygrywać, proste. Ale nie możesz się denerwować bo co Ci to daje? Nic.

Więc odpowiedź jest uzasadniona - Graj dla wygranej ale nie patrz na punkty, wynik i chat. Będzie Ci się o wiele lepiej grało.

Opublikowano

Ja gram, by zabić nudę. Co prawda zdarzają mi się czasem tak zwane dzieci, które potrafią już w oknie wyboru uświadomić, że trolluja, wyjdą z gry bądź od razu kogoś wyzywają, ale chyba taki klimat lola. Nie każdy jest na tyle dojrzały ;>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...