Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

League points?

Xaariel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

MMR. Poczytaj. Im większe różnice w MMR od średniej danej ligi, tym mniej/więcej dostajesz punktów.

Pomogłem? Polub mój post :3

Opublikowano

Kontynuuj z Winstreakiem. Możliwe, że system Cię sprawdza. Liga jest zaprojektowana tak: Im więcej grasz, tym dokładniejszy jest twój ranking. Jeżeli nagle zaczniesz się wybijać, system zacznie sprawdzać czy na to zasługujesz i da Ci mniej LP.

Opublikowano

Kontynuuj z Winstreakiem. Możliwe, że system Cię sprawdza. Liga jest zaprojektowana tak: Im więcej grasz, tym dokładniejszy jest twój ranking. Jeżeli nagle zaczniesz się wybijać, system zacznie sprawdzać czy na to zasługujesz i da Ci mniej LP.

W życiu większej głupoty nie słyszałem.

Opublikowano

yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy nie, skoro ktoś zasługuje na wyższą dywizję, ma więcej pkt. elo(mmr), więc dostaje więcej LP za mecz. 

Dostałeś mniej bo mógł być loss prevented dla enemy, bądź trafiłeś na ludzi z niższych dywizji niż ty(mniejsze mmr za mecz -> mniej mmr).

Opublikowano

Skoro dostaje cały czas mniej, to moja teoria wbrew do waszych ma rację bytu. Zresztą, cytuję słowa riotera. Ja mam teraz 12 wygranych gier z 13 ostatnio i dostaję groszowe LPki (z 25-28 do 13-15)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...