Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziwny film (+kod binarny)

Hakushami

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serio coś takiego was rusza w dzisiejszym świecie? Chciał zwrócić na siebie uwagę i tyle,

bardziej mnie oburzyło użycie emotikonki z Twitcha tutaj.

Opublikowano

Ale wiesz, typo to niby znalazł więc inna sprawa ze zwróceniem uwagi >.<

Wrzucenie tego filmu na konto z 0 subskrypcjami skończyłoby się na 301 wyświetleniach.

Sprawa ze znalezieniem śmierdzi creepy-pastami czy innymi chujowymi historyjkami z neta, ale ponieważ wysłał to do dziennikarza czy kogoś takiego, to miał nadzieję na jakiś artykuł. Ktoś chciał mieć swoje 5 minut. Jest wiele takich osób. Podaj mi choć jeden inny, logiczny powód wyprodukowania czegoś takiego.

Opublikowano

Pewnie nic z tego nie wyniknie, ale to nie jest tylko głupi film z tytułem w kodzie binarnym.

To wideo ktoś przysłał na płycie do jakiejś chyba redakcji. Oglądając dźwięk przez spektrogram można zobaczyć jakieś wiadomości i obrazki nsfw na których jest podobno torturowana kobieta.

W filmie jest jeszcze wiadomość alfabetem morsa ‘RED LIPSLIFE TENTH’, koordynaty gps Białego Domu.

Na 90% robota czysto for fun i żeby zobaczyć co z tego wyniknie, ale na pewno nie jest to zwykły gównofilmik.

https://www.reddit.com/r/creepy/comments/3ongx1/this_creepy_puzzle_arrived_in_our_mail/

pPK1AGE.jpg

Jak kogoś jarają takie rzeczy, to całkiem fajna sprawa.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Serio coś takiego was rusza w dzisiejszym świecie? Chciał zwrócić na siebie uwagę i tyle,

bardziej mnie oburzyło użycie emotikonki z Twitcha tutaj.

@Lord Makin zakładał małego twitcha :makka:

Podniecacie się jakimś durnym filmikiem z którego zrobią może creepypastę i zostanie zapomniany :v

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...