Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Masterki świeże, czy uprzednio przygotowane? ^_^

Kaktus.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Halu, dzień dobry, dobry wieczór.

Chciałbym dowiedzieć się jak to jest u Was z tymi masterkami. Robicie nową stronę przed każdą, grą czy macie kilka gotowych przykładowo pod każdą rolę?

Jeżeli tworzycie nową stronę przed każdą grą to czy jesteście na obeznani w tym, żeby zrobić ją samemu czy wzorujecie się na masterkach ze stron typu probuilds etc.?

Jeżeli używacie uprzednio przygotowanych stron to czy 20 układów specjalizacji Wam w pełni wystarcza?

Ja przed każdą grą tworzę stronę od nowa (samemu), ale nieraz "zamotam" się  i po prostu o tym zapomnę -> muszę grać bez, albo ze złymi ;f Przymierzałem się już kilka razy do przygotowania sobie kilku ogólnych stron pod każdą rolę, ale za każdym razem brakowało mi na to chęci. A jak to wygląda u Was?

giphy.gif

Opublikowano

ustawiam sam przed każdą grą, bo czasami wiesz mogę grać tą samą postacią ale przeciwnicy/linia zmusza mnie do lekkich roszad

tak btw. na reddicie ostatnio powstał temat o programie który sam ustawia nam masterki, działa bardzo dobrze, wybieramy postać, kolejno rolę i ustawia nam z automatu masterki. Więcej tutaj:

Opublikowano

Mam jedną strone i ustawiam sobie pod kazdego czempiona, kiedys korzysalem z probuilds, ale teraz juz mam tak obcykane ze samemu indywidualnie to robie.

Opublikowano

Pod to co najczęściej gram mam przygotowane, ale zdarza mi się robić przed grą :p

Opublikowano

Ja mam przygotowane na kazdą 'klasę' czyli np. Ap Carry Tank, Ap Carry Cookie, Gosu etc., na pare championow. Gdy gram czyms 1szy raz to mam specjalna universal na 20 gdzie sobie kopiuje z pro buildsow w razie czego.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

U mnie to wygląda tak: http://zapodaj.net/bdde93f27eece.png.html

Kolejno od lewej, ad, ap, sona, irelka, lucian, akali, nida jungle, tank/top jungle, janna, leo/thresh/shen, vayne, riven, maokai.

Są to postacie, którymi planuję grać lub gram najczęściej. W grach jak i w życiu realnym lubię robić wszystko na zapas, więc LoL to nie wyjątek xD. Z czasem pewnie kilka masterek ustąpi mniejsca i innym, ale to tylko kwestia czasu.

janna_by_xlittlex-d8cqbj4.png

~ Janna, the Storm's Fury

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...