Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Administracji na serwer

milower

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, dobry wieczór wszystkim tu zgromadzonym nie będę się zbytnio rozpisywał co do tego tematu więc napiszę krótko.

Więc tak serwer stoi na net-speak jest wykupiony na sloty, obecnie posiadam ich 62 (z możliwością ich powiększenia) dla mnie płacenie to nie problem więc nie piszcie rzeczy nie związanych z tym tematem że się nie opłaca czy czegoś podobnego, moje pieniądze ja o nich decyduję.

Serwer jest b.dobrze wykonany pod względem graficznym (ustawienie kanałów) jak i zabezpieczony pod względem permissi. 

Mam ogromne doświadczenie prowadziłem wiele serwerów między innymi Ts-polis** i magict** które miały po 300-400 osób online. Więc zapewniam z góry wsparcie techniczne w 100% jak i parę pomysłów na reklamę serwera.

Poszukuję osób powyżej 15 roku życia (może i być 14) byle by zachowanie było na poziomie... Ogólnie to poszukuję bardziej takiej ekipy a nie jednorazowych osób, kontakt na forum/gg: GG:50773250

Odpisuję zazwyczaj wieczorkami jak jestem w domu. Pozdrawiam i zapraszam. :)

Opublikowano

Mógłbym w sumie zgłosić się na administratora :]­

Uprawnienia ogarniam, eventami się mogę zająć i z reklamą też się postaram jak najlepiej ^^

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...