Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy zagralibyście na takim typowym serwerze dla graczy?

MinecraftHubix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jako, że zwykły minecraft porostu staje się nudny chciałbym stworzyć serwer na modach na którym nie było by dzieciarni, cebulactwa i chamstwa paczka była by juz gotowa albo sam bym taką zrobił. Serwer byłby typowo dla graczy a nie dla pieniędzy, nic nie można by było kupować za pieniądze ponieważ zależy mi tylko na dobrej zabawie i wspolpracy.

Chciałbym abyście proponowali jakieś fajne paczki lub mody które chcielibyście zobaczyć na takowym serwerze. Dodam jeszcze że tylko 1 osoba miała by możliwość banowania i innych takich rzeczy a ja sam bym grał na takim serwerze bez żadnych wspomagaczy.

Opublikowano

A jakim sposobem pozbyłbyś się graczy zwanych 'dziećmi'. Nie raz są sytuacje że 15 latek posiada większą wiedzę i kulturę osobistą od starszych. Moim zdaniem było kilka serwer na modach i do dnia dzisiejszego nie przetrwały. Wymyśl coś naprawdę orginalnego.

Opublikowano

Chodzi to głównie o chamstwo właśnie o to chodzi, że w Polsce aktualnie nie ma żadnego serwera na modach a grałem na paru i padły one głównie z braku pieniędzy na utrzymanie serwerów a posiadam serwer bez limitu slotów na nieograniczony czas.

Opublikowano

­Ciężko będzie Ci zlikwidować dzieciarnie i inne rzeczy jakie wypisałeś, tym bardziej jeśli bierzemy pod uwagę że tylko 1 osoba ma możliwość banowania, etc.

Dodatkowo na modach wydaje mi się że mało dzieciaków gra, bo większość pewnie nie ogarnia co i jak, więc samo to likwiduje jakaś część graczy. Ale ma to swój minus - bo likwiduje to też graczy, którzy nie chcą grać na modach - ja osobiście nie przepadam za tego typu serwerami. Kiedyś dużo grywałam na tekkitach, etc ale z czasem znudziło mi się.

­VeIMQWU.png

Opublikowano

Dzieci nie zlikwidujesz. Server na modach jest indbuildcraft bodajze i sie trzyma wiec nie mow ze padaja od razu 

KTOŚ CHCE MI ZROBIĆ SYGNATURKE I AVATAR JAKIŚ ŁADNY? <3 MOŻEMY SIĘ DOGADAĆ :D

Opublikowano

Masz serwer bez limitu slotów, a pamięć RAM i inne podzespoły? Serwery na modach potrzebują zwykle większych zasobów niż normalne serwery oparte o pluginy. Utrzymanie takiego serwera takie proste nie jest, więc wątpię że dasz rade go długo utrzymać.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

O dzieciarni już nie pisze, powyższe osoby mnie uprzedziły.

Jeśli chcesz mieć dużo tych modów to przyda ci się ktoś do pomocy, ja sam nie przepadam za serwerami na modach ale spróbować można.. powodzenia ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...