Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Powrót Infestation!

SorryMate

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zauważyłem że moderator chyba nie zbyt interesuje się temat dlatego chcę Was poinformować o bardzo ważnych sprawach min. o tym że devsi iss próbują ożywić naszą ukochaną grę.

Przejdźmy do rzeczy otóż niedawno na oficjalnym forum NeilNightShade ogłosił że mają zamiar wprowadzić do gry zupełnie nowy antycheat ,który ma za zadanie walczyć z cheatami u podstaw 

We’re installing a new Anticheat Engine that will replace Fairfight completely. This new anticheat works on detecting cheats, exploits, and fights cheats at the programming level, instead of relying on statistical empirical data. We still do gather statistics, but it is no longer the primary method of cheat detection.

Również ciekawą rzeczą jest to że mają oni zamiar spróbować odzyskać konta i ich zawartość (GI oraz GC) użytkowników przed ostatnim wipe'em.

Some veteran players are wondering what will happen to their old GI's or players who have spent GC in the past.  We are still exploring options that allow us to keep a separate “old” copy of the game on a separate domain ( it would require players to install a separate version i.e. “main” launcher is reserved for the new wiped version of the game)  but we cannot promise that this will happen.  The bottom line here is that we don't want to make the mistake of promising something that we are not 100% sure we can deliver so for now our official position is that the game will be wiped.

Reszta tematu to spekulacje dotyczące czasu w jakim to wszystko ma się wydarzyć oraz podziękowania dla nas weteranów gry gdyż to dzięki nam ta gra dalej istnieje pomimo usunięciu wielu serwerów.

Dajcie mi znać co o tym myślicie + dla zainteresowanych reszta postu..

We do love our old players that have been supporting us.   You guys made this game work, but unfortunately the options we have are simple – shut down game operations entirely at the end of this year, or restart the game in hopes to bring more players back to it. We've had to choose between rock and a hard place and this was a point of discussion over last two months. We evaluated the option of making a new branch of ISS and keeping the old one, but for now this is not financially viable.  To put it simply - The game right now is not providing enough income for the company to justify keeping the game going in it’s current state.  90% of the income is coming from new players who have registered in the last month and still this income is not enough to keep the game operating as is.

We started looking into just how much money we need to not only keep the game running but provide REAL customer support, answer tickets, provide real time anticheat protection, moderation, servers, things of this nature and it turns out we need roughly 5x more money than the game is currently making.    We don't want to just keep the game going with a total lack of support or respect to our community so to speak.  We NEED to provide better service.  

In order to do that, we have to try certain measures as drastic as they may seem.

We plan on revealing a detailed roadmap for the next 6 months within 2 weeks time and with your help we can flesh out and prioritize what the game needs most to survive!
Opublikowano

Wszystko spoko, tyle ze gre trzeba od nowa kupić ;d Bo bany sie posypałyyyyy

15$ jestem w stanie za nią zapłacić nie więcej bo tyle co ja wydałem na tą grę to się w pale nie mieści.

Opublikowano

Wszystko fajnie tylko szkoda, że nie pomyśleli o tym wcześniej.

Wiele osób jest już mocno zrażonych do tej gry.

Nie oczekuje zbytnio cudów, zobaczymy jak będzie ;)

IRcBXuaz10l20.gif

Opublikowano

Ja tam jestem pełen optymizmu może w końcu zrobią coś dobrego.

Trzeba też mieć nadzieje żeby znowu tylko na hajs nie polecieli zarobią i zostawią tak jak zwykle 

i powinni napisać że nie kochają starych graczy bo nas nie szanują (zrobili by antycheat ,który by coś dawał ) tylko powinni napisać że kochamy wasze pieniądze  

Opublikowano

Aftermatcha już sobie odpuścili jest freetoplay bo wiedzą że to jest totalne dno i dwa metry mułu.

Jeżeli mają zamiar cokolwiek jeszcze "zarobić" to wiedzą że muszą zrobić coś co spodoba się zarówno weteranom WarZ jak i zaciekawi nowych graczy.

Opublikowano

Aftermatcha już sobie odpuścili jest freetoplay bo wiedzą że to jest totalne dno i dwa metry mułu.

Jeżeli mają zamiar cokolwiek jeszcze "zarobić" to wiedzą że muszą zrobić coś co spodoba się zarówno weteranom WarZ jak i zaciekawi nowych graczy.

Musiało by nas zaciekawić najlepiej mogło  by to być  ''Old WarZ'' tylko że z dobrym antycheatem i będzie git :)

Opublikowano

Musiało by nas zaciekawić najlepiej mogło  by to być  ''Old WarZ'' tylko że z dobrym antycheatem i będzie git :)

Old WarZ to już nie będzie z tego co dowiedziałem się to mapa v2 pozostanie , loot będzie jak z v1 a antycheat ponoć z jakiejś wyższej półki.

Opublikowano

Chciałem w pierwszej chwili napisać "dużo i treściwie" (kto mnie zna, to wie, że potrafię :lenny:  ), ale napiszę jedno:

* ŻENADA

I wcale nie odnosi się to, do postu autora.

* czyli tzw. @&!uje muje, dzikie węże. Tyle myślę o tym "nowym" WarZ. I nikt o zdrowych zmysłach, nie da się nabrać trzeci raz B)

test

Opublikowano

Chciałem w pierwszej chwili napisać "dużo i treściwie" (kto mnie zna, to wie, że potrafię :lenny:  ), ale napiszę jedno:

* ŻENADA

I wcale nie odnosi się to, do postu autora.

* czyli tzw. @&!uje muje, dzikie węże. Tyle myślę o tym "nowym" WarZ. I nikt o zdrowych zmysłach, nie da się nabrać trzeci raz B)

No kolego Vaxus mam dzieję że będziesz się mylił , ale kto ma się nie mylić jak weteran WarZ;) Pozdrawiam Mate!

Opublikowano

Powrot WarZ do czasow gdzie snajpa byla rzadkoscia, a po mapie lataly goscie z latarkami juz raczej nie wroca. Dla mnie powinni odzyskac konta, ale skasowac wszystko co na nich bylo, wprowadzic antycheat'a i DEV'ow na serwer. Zmniejszyc ilosc serwerow publicznych. Kiedys gralo na pierwszych 10 serwerach po 80-100 ludzi, a teraz to nie wiem nawet czy to dziala. Jak dla mnie najlepsza gra jesli chodzi o tego typu tematyke, dla mnie DayZ, H1Z1 siadaja przy tym. Dobrze by bylo wrocic to czasow ekipy 10-15 osobowej, ktora miazdzy Clearview. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...