Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

EddiGaming - Game Master :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­Frn3rYB.png

Witam wszystkich bardzo serdecznie!

Poszukuję serwera, dla którego zostanę Game Masterem :

Niżej opisze co nieco o sobie, zapraszam do czytania ;)

1.O mnie :)

Cześć, nazywam się Krzysztof. Pochodzę z małej miejscowości Starachowice. Chodzę do Zespołu Szkół Zawodowych na profil Elektomechanik Pojazdów Samochodowych. Jestem spokojnym i miłym człowiekiem, nie trudno mnie wyprowadzić z równowagi :D

Nigdy się nie poddaje i zawsze dążę do wyznaczonego celu :)

2. O grze ;)

W metina zacząłem grać w 2008 roku, w podstawówce, gdy kumpel mi zasugerował zagranie w tą właśnie grę :) Kilka miesięcy uczyłem się co i jak, i jak już większość ogarniałem postanowiłem zagrać na jakichś prywatnych serwerach. Były to młode lata więc grałem na Csyt2, Yt2game( nie wiem czy ktoś pamięta, ale jak ktoś pamięta to szacunek :)) Grałem na tych serwerach pomimo, że większośc było po chińsku. Po roku/dwóch ( nie pamiętam dokładnie) zacząłem grać na AvalonMT2 i DragonMT2. Były to jedne z najlepszych serwerów bez nowości typu pasy/szarfy i jakieś inne pierdoły. Już w 2013 roku gdy mój kumpel został GM na prywatnym serwerze( nie pamiętam nazwy) zacząłem też uczyć się na to stanowisko. Bawiłem się w swoje serwery hamachi, studiowałem poradniki/filmiki miesiącami, i kiedy myślałem, że robię to na darmo po jakimś czasie udało mi się trafić na stanowisko GM na serwerze ActiveMT2( nie był to sławny serwer ale bawiłem się wyśmienicie;) a  przecież o to chodzi w grach, żeby się dobrze bawić :D

Około roku znowu grałem na różnych serwerach MT2, lecz nie grałem na tych serwerach z masą nowości typu Invoria... Grałem na serwerach typu PandoraMT2 [*]. Teraz chcę znowu powrócić do czasów ActiveMT2 i zostać GM :) Wiadomo, trochę zapomniałem, ale nie wszystko można umieć :)

3. Wymagania :)

Czego chcę od teamu?

- Zrozumienia, jeżeli nie będę czegoś wiedział

- Zgrania

- Zaangażowania w serwer

Co zaoferuję teamowi?

- Pełnego zangażowania się w serwer (110%)

- Nie wygłupiania się

- Pomoc graczom

- Robiebie różnorodnych eventów itp.

- Banowanie botów itp. :)

To chyba na tyle z mojej historii :)

Jeżeli ktoś jest zainteresowany współpracą ze mną proszę pisać na PW lub pod tematem :)

Dzięki, ze przeczytałeś :)

c9VpMeh.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...