Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy ts3 mpc forum będzie działał?

Gość TermalQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie czy ts3 mpc forum będzie kiedyś działał, jeżeli tak czy będzie rekrutacja na administrację? 

Opublikowano

Kiedyś będzie działać, ponoć dobierają odpowiednią maszynę - tak mi pisał @Lord Makin w statusie xD

Dzięki za info

A w sprawie rekrutacji nie wiesz czy będą adminów potrzebowali? 

Opublikowano

Dzięki za info

Nie mam pojęcia, ale jak będzie duże zainteresowanie(duża ilość userów na TS'ie) to pewnie będą potrzebować pomocy. Jeżeli chcesz informacje z pierwszej ręki to trzeba czekać, aż TS ruszy i wtedy się pytać.

Opublikowano

­

Dzięki za info

Naszym ts'em raczej zajmują sie zaufane osoby (przynajmniej tak było dotychczas), ale nie ma co skreślać. :v

mój znak rozpoznawczy to jego brak

Opublikowano

­

Naszym ts'em raczej zajmują sie zaufane osoby (przynajmniej tak było dotychczas), ale nie ma co skreślać. :v

I 'zaufane' osoby go zniszczyły xD, ps nic nie wiem na ten temat.

Nie mam pojęcia, ale jak będzie duże zainteresowanie(duża ilość userów na TS'ie) to pewnie będą potrzebować pomocy. Jeżeli chcesz informacje z pierwszej ręki to trzeba czekać, aż TS ruszy i wtedy się pytać.

Nie będzie.

Kiedyś będzie działać, ponoć dobierają odpowiednią maszynę - tak mi pisał @Lord Makin w statusie xD

Ciekawe kiedy skończą, za czasów pierwszej odsłony miała być zmieniona xD.

Tak jak w temacie czy ts3 mpc forum będzie kiedyś działał, jeżeli tak czy będzie rekrutacja na administrację? 

Ostatnimi czasy była rekrutacja otwarta - dla każdego nie wiem jak będzie teraz. Teraz zajmować się będą profesionalni moderatorzy tego forum. xD

Opublikowano

Tak, będzie w niedalekiej przyszłości. Co do rekrutacji to zapewne zostanie otwarta pod warunkiem, że będzie takie zapotrzebowanie :)

Opublikowano

a podobno miał już działac przed targami PGA, coś mieszacie

Desktop: ASRock Z77 Pro 3 | [email protected] (4.2Ghz OC) | ASUS GeForce GTX 970 Strix OC 4GB | Corsair Vengeance 4x4GB 1600Mhz

Notebook: Lenovo | Intel Lynx Point | [email protected] | GeForce 840M 2GB | 6GB RAM 1600Mhz

Mobile: Xiaomi Redmi Note 4X

Opublikowano

Serwer ponoć stoi, ale co się z nim dzieje nie wiadomo.

Trzeba uzbroić się w cierpliwość i czekać xp

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

@Eryk

@Upss

I jak tam postępy? Problem z podpięciem domeny to pomogę.

Chyba że jeszcze wybieracie maszynę, też pomogę.

Lekki kop w dupę. Informujcie na bieżąco na jakim etapie jesteście. Już nie możemy się doczekać, nie każcie nam dłużej czekać :c

Nie bójcie się nas, nie gryziemy.

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...