Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EB] Szansa na bana

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dopiero w platynie ludzie zaczynają ogarniać że coś jest nie tak. Ale tylko wysokiej więc leć ile chcesz

Opublikowano

Szansa na bana jest zawsze, bo czasami jest fala banów przez anty cheata, co do krycia się, jeśli nie grasz D3 w góre nie masz powodu aby się kryć, bo tylko hacker zauważy, że hackujesz.

Opublikowano

Szansa na bana jest zawsze, bo czasami jest fala banów przez anty cheata, co do krycia się, jeśli nie grasz D3 w góre nie masz powodu aby się kryć, bo tylko hacker zauważy, że hackujesz.

"bo tylko hacker zauważy, że hackujesz"

Pięknie powiedziane :D 

Teraz, gdy widzę, że w enemy tarcza perfekcyjnie się aktywuje kiedy tylko castuje spella to już wiem, że coś jest nie tak. Bo ja rozumiem. To można normalnie ogarnąć ale perfekcyjne tarcze przez 40 minut meczu albo hooki czy orbwalking to już coś nie tak xD Chciałbym sprawdzić EloBuddy tylko nie wiem czy ryzykować na HotFixie. Co myślicie ? Większa szansa na bana ? 

limbo-spider-800x100.jpg

Opublikowano

"bo tylko hacker zauważy, że hackujesz"

Pięknie powiedziane :D

Teraz, gdy widzę, że w enemy tarcza perfekcyjnie się aktywuje kiedy tylko castuje spella to już wiem, że coś jest nie tak. Bo ja rozumiem. To można normalnie ogarnąć ale perfekcyjne tarcze przez 40 minut meczu albo hooki czy orbwalking to już coś nie tak xD Chciałbym sprawdzić EloBuddy tylko nie wiem czy ryzykować na HotFixie. Co myślicie ? Większa szansa na bana ?

To dlaczego HF nie usuniesz?
otaku_for_life___wallpaper_by_lordsarito-d4x5zaw.png?w=350&h=200&crop=1

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...