Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Od zera do noża - jak zacząć?

Ziela

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano, mam 3 euro na steamie  i mam zamiar zacząć się "trejdować". Mam do was tylko jedno pytanie, jaki skin na początek aby nie staniał bo niedawno jak chciałem to zacząć to ceny tego przedmiotu cały czas spadały a potem wzrastały i tak w kółko. Jakieś propozycje? Oczywiście ma to być taki skin również, który potem będzie można łatwo wymienić. 

Opublikowano

Wejdź na market i patrz skiny w tej cenie sprawdzaj je, czy w wykresie nie miały większych spadków przez dłuższy czas i czy się trzymają ceny, wtedy będziesz wiedział, że nie spadną.

Opublikowano

Czasem nawet ze skrzynki możesz otrzymać coś dobrego. Ale owszem, klucz to będzie coś wartościowego. Na pewno przyniesie on większe zainteresowanie niż skrzynia.

Opublikowano

@Leneriver

nie musi to być skrzynia :P Może to być skin. 

kupuj five seven case hardened i zwracaj uwage na ilosc blue(tym wiecej jasno niebieskiego tym drozej)
a potem mozesz sprzedawac na loungu piszac np. five seven 90% blue

Trudno znaleźć takiego skina z 90% blue

Naprawdę opłaca się kupować klucz i go tradeować wyżej? :P

Opublikowano

@Leneriver

nie musi to być skrzynia :P Może to być skin. 

Trudno znaleźć takiego skina z 90% blue

Naprawdę opłaca się kupować klucz i go tradeować wyżej? :P

tak, ja z klucza 2,19€ kiedyś dostałem item wart 3,7€.

na reddicie csgotrade coś tam ludzie sprzedają itemy do wartości 3.2$ za klucz, więc jakiś tam profit jest.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Osobiście także polecam klucze. Za jeden klucz można dostać nawet skin do 3,5 euro. Wczoraj wymieniłem vanguarda za USP-S Dark Water MW.

Opublikowano

A co myślicie o takim sposobie aby teraz kupić np. super meat boy'a bo jest na promocji i później za kilka dni/tydzień wymienić go na klucze? Da się tak? Dostanę coś?

Opublikowano

A co myślicie o takim sposobie aby teraz kupić np. super meat boy'a bo jest na promocji i później za kilka dni/tydzień wymienić go na klucze? Da się tak? Dostanę coś?

Jak znajdziesz chętnego to się wymienisz, ewentualnie możesz poczekać i się wymienić na droższą grę (tylko Wcześniej trzeba sprawdzić czy nie była na promocji) i tak w kółko

Jeśli chcesz żebym ci odpowiedział na pytanie, nie zapomnij zacytować mojego postu lub mnie oznaczyć  :)

Opublikowano

Ja polecam betować, w 2 dni na kilku meczach z 0.5 euro zrobiłem 7 i teraz całe 7 euro postawiłem na 7 meczy i zobaczę co z tego wyjdzie.

xD

Opublikowano

Obstawianie według mnie jest zbyt ryzykowne. Raz miałem 20 euro ale je przepierdoliłem, niedawno też zacząłem betować i jestem cały czas na minusie. 

Opublikowano

Jeżeli masz ekwipunek warty przynajmniej 50 euro, to wymień wszystko na klucze i handluj kluczami. 

Kupujesz za 80-85% market price, a sprzedajesz za 95%. W którym etapie zarabiania właśnie tak robiłem, dzisiaj mam 700-800 euro i jakoś dużo czasu na to nie poświęcam. 

g0Tef.jpg

Opublikowano

Sranie w banie. Teraz już nikt się na to nie nabiera, siedzę na loungach kupę czasu...

• Zazwyczaj wszyscy chcą 1:1
  • Nikt, ale to k***a nikt Ci nie wyjdzie z ceny nawet 10 centów, nawet z równą ceną mają problemy...
  • Każdy będzie Cie chciał ojebać, na każdy sposób, a ty tracisz tylko na takich czas. Bez względu na profil, +repy i inne gówna
  • Każdy chce "od zera do noża" i to ty musisz im zjeżdżać ceny.
  • ­Tracisz kupe czasu na zjebów, którzy się po chwili rozmyślają albo piszą "hmm, give me that sticker and trade k?" ;_;

Tak więc, na loungu c***a zarobisz, można tylko stracić. :b

Moja oficjalna strona! :)

http://socketbyte.pl/ 

Opublikowano

Sranie w banie. Teraz już nikt się na to nie nabiera, siedzę na loungach kupę czasu...

• Zazwyczaj wszyscy chcą 1:1
  • Nikt, ale to k***a nikt Ci nie wyjdzie z ceny nawet 10 centów, nawet z równą ceną mają problemy...
  • Każdy będzie Cie chciał ojebać, na każdy sposób, a ty tracisz tylko na takich czas. Bez względu na profil, +repy i inne gówna
  • Każdy chce "od zera do noża" i to ty musisz im zjeżdżać ceny.
  • ­Tracisz kupe czasu na zjebów, którzy się po chwili rozmyślają albo piszą "hmm, give me that sticker and trade k?" ;_;

Tak więc, na loungu c***a zarobisz, można tylko stracić. :b

Ja na loungeu zarobilem juz setki euro i zgadzam sie ze wszystkim co napisaleś tylko nie z tym ze nie da sie zarobić.

Aby uniknąć tysięcy dziwnych ludzi z lounge którzy chcą na mnie zarobić albo mnie okraść piszę pod każdą moją ofertą 

"DONT ADD ME, I WONT ACCEPT

ONLY STEAM OFFERS"

Zaproszeń do znajomych nie akceptuje a słabe oferty odrzucam, proste.

Opublikowano

Brawo, polecasz typowi okradać ludzi, typowa cebula. A na początek rzucasz tekstem "oni się nie znają", gz intelektu. 

g0Tef.jpg

Opublikowano

Nie sluchaj sie ich bo sie nie znaja : ).Znajdz grupe na steamie resztki psc handel poland itp troche jest tych grup ale najlepsza to jest pompa czy jp armia i team biceps  piszesz ze sprzedasz psc np 20 zl za jakiegos skina  5 euro a jak kogos zescamujesz masz 5 euro i tak dalej do kosy  jedyny zarobek na longu z 3 euro nie masz co szukac bo kazdy by chcial wyjsc tam na plus :D ja w sposob na psc zarobilem ponad 60 euro w  tydzien :D

Być złodziejem i jeszcze się tym chwalić na forum.

Rodzice muszą być z ciebie dumni...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...