Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cevo, esea or faceit?

Sylwek1615

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, interesuje mnie Wasza opinia o tych ligach. Chcialem zaczac grac, ale nie mam pojecia, ktora wybrac. Jedyne doswiadczenia, to mam z faceit'a, ale jak wiadomo, tam moze grac kazdy i roznie to bywa. Jezeli ktos kupowal premke na esea, badz cevo, prosilbym o opisanie + i - tych lig i gdzie warto pograc.

Opublikowano

na esea bedziesz szukal gier po 10 godzin, cevo nawet spoko ale wlaz tylko na serwery z niemiec ;d  Premium na faceit, wbij 10lvl i same globusy i wiecej

Opublikowano

Zdecydowanie Faceit, ESEA ciągle jakieś problemy, bitcoiny w launcherze, a CEVO nawet spoko, ale nie za dużo ludzi tam gra.

Opublikowano

ESEA brak haxow, ludze to opory graja o pkt, byla wtopa z bitcoinami ale juz tego nie robia, PLATNE, po dwoch miesiacach od przestania gry w tej lidze dostajesz darmowy klucz na 30dni przypisany do konta :)

FACEIT, haxy, polaczki, czasem dobry mecz wpadnie, ludzie graja te same mapy caly czas, MIRAGE, DUST2. FREE/Platne jak chcesz grac w lidze

CEVO, Tylko w muryce, chyba ze laczysz sie z niemiec.

Opublikowano

Faceit - dużo zjebów, haxów. Nie ma żadnego oporu, jak nie masz 10 poziomu wbitego.

ESEA - jak najbardziej polecam, serwery zajebistej jakości i warto wydać te 30zł. 

CEVO - próbowałem to grać, ale bieda z ludźmi. 

g0Tef.jpg

Opublikowano

Faceit - dużo zjebów, haxów. Nie ma żadnego oporu, jak nie masz 10 poziomu wbitego.

ESEA - jak najbardziej polecam, serwery zajebistej jakości i warto wydać te 30zł. 

CEVO - próbowałem to grać, ale bieda z ludźmi. 

Nie ma na ESEA problemow z mala iloscia graczy, jak pisali poprzednicy?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...