Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

4Story Aktualizacja Problem

Raymi95

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam problem ta aktualizacja clienta co byla chyba wczoraj dodana nie moge jej sciagnac. Pokazuje mi ze neta nie mam jak mam to naprawic ? Nawet strone pokazuje ze nie dziala w tym okienku 4story

Opublikowano

a i dodam ze sciaganie klienta odpada bo przez manager nie moge sciagac bo nie laczy sie do servera juz tak 2 dni jest. A z rapidshare megaupload i inne moge sciagac

Opublikowano

no ale wczesniej dzialalo. jednego dnia znalazl mi wirusa w kompie i zrobilem skan antywirusem i mi go usunal. I juz nie dziala aktualizacja. Ehm antywirusa wylaczlem ale firewalle nie wiem gdzie sie wylacza

Opublikowano

no ale wczesniej dzialalo. jednego dnia znalazl mi wirusa w kompie i zrobilem skan antywirusem i mi go usunal. I juz nie dziala aktualizacja. Ehm antywirusa wylaczlem ale firewalle nie wiem gdzie sie wylacza

PPM na Mój Komputer>>Zarządzaj>>Usługi i aplikacje>>Usługi>>Na liście znajdź Zapora systemu Windows>>Kliknij dwa razy>>W Typ uruchomienia wybierz Wyłączony>>Kliknij Zatrzymaj>>Kliknij Zastosuj>>Kliknij OK.

off

Opublikowano

ja mam windows 7 i znalazlem zapore systemu windows ale typ uruchomienia nie znalazlem zaraz poszukam na google. A moze moglby ktos sciagnac najnowszego klienta i wsadzic go megaupload ?? Wtedy bym se sciagnal bo tylko tak moge go sciagnac

Opublikowano

ja nawet klienta nie moge sciagnac. Bylem na irc i powiedzieli mi ze mozliwe ze to problem lacza i musialbym u kogos innego zaaktualizowac np z laptopem gdzies pojsc.

• Dodaj nową pozycję...